Régi fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 10 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt régi fényképezőgép javítás árak — 3600-6800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szombathelyen környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Bela

Bela

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a régi fényképezőgép javítás Szombathelyen?

3600 - 6800 Ft/db

Átlagos árak 2022. március 1-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Analóg fényképezőgépek javítása

  • Régi fényképezőgép javítás

    4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Ő egy nagybetűs digitális technikus mester. "Távolról" diagnosztizálta a problémát, ami a javítás során be is igazolódott, ráadásul elfogadható áron.

Norbert Óhegyi
10 hónapja

Jöjjön el hozzánk és szeretett készülékét ingyenesen bevizsgáljuk, majd árajánlatot adunk Önnek! Amennyiben nem kéri a javítást, abban az esetben sem kell kifizetnie a bevizsgálást!

  • Régi fényképezőgép javítás

    3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon gyorsan és jó minőségben megjavította a Nikon d700-as fényképezőgépemet, mindent elmagyarázott és megmutatott! Köszönöm szépen, újra felveszem vele a kapcsolatot :)

Robert Máth
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő régi fényképezőgép javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok