Régi fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 10 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt régi fényképezőgép javítás árak — 3600-6800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szombathelyen környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Bela

Bela

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a régi fényképezőgép javítás Szombathelyen?

3600 - 6800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Analóg fényképezőgépek javítása

  • Régi fényképezőgép javítás

    4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Ő egy nagybetűs digitális technikus mester. "Távolról" diagnosztizálta a problémát, ami a javítás során be is igazolódott, ráadásul elfogadható áron.

Jöjjön el hozzánk és szeretett készülékét ingyenesen bevizsgáljuk, majd árajánlatot adunk Önnek! Amennyiben nem kéri a javítást, abban az esetben sem kell kifizetnie a bevizsgálást!

  • Régi fényképezőgép javítás

    3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon gyorsan és jó minőségben megjavította a Nikon d700-as fényképezőgépemet, mindent elmagyarázott és megmutatott! Köszönöm szépen, újra felveszem vele a kapcsolatot :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő régi fényképezőgép javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi fényképezőgép javítás: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a régi fényképezőgép javítás átlagos díja 4200 - 7800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható értékeléseket?

Szombathelyen a mazda szerviz szolgáltatáshoz már 16 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 12 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MAZDA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: mazda szerviz vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: fényképezőgép szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A mazda szerviz és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas