Jamo hangszóró javítás: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 13 hangszóró szerelő közül! Korrekt jamo hangszóró javítás árak: 6100-11400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szombathelyen környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 hangszóró szerelő most online

Rafael

Rafael

Еrdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a jamo hangszóró javítás Szombathelyen?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Hangszóró javítással foglalkozom! Többféle típusú hangszórók felújítását vállalom, nagy rutinnal és több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Elismert hangszóró márkákat is javítok. Akár habszivacs peremezés vagy valódi gumiperem is megoldható, ami évtizedekig bírja! Tekercselés bármilyen hangszórónál, szinte bármilyen ellenállásra. De akár dupla tekercsessé alakítás! Rózsazajjal ki tudom mérni bármilyen hangszóró frekvencia átvitelét ha szükséges. Teljes felújítást is tudok vállalni. Ilyenkor minden alkatrészt kicserélek a hangszóróban (lengőtekercs, pille, membrán, perem, porvédő sapka, kivezetőszál). Karbon hangszóró alkatrészeket is előállítok javítás céljára (pl.: membrán, vagy porvédő).

  • Jamo hangszóró javítás

    6600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Szép munka! Csatornát váltott, és csatlakoztatta a tévét. Volt egy kis tambura és krimpelés a tévével. De minden működött.

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Jamo hangszóró javítás

    6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyszerű! Minden működik. Kedves fiatalember. Nagyszerű ár-érték arány! Mindenképpen ajánlom!

1991-óta foglalkozunk szórakoztató elektronikai készülékek javításával. Több évtizedes tapasztalattal és felkészülten várjuk a javításra szoruló készülékeket. Ha meghibásodott a készüléke, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk megrendeléseiket személyesen vagy a telefonszámainkon. Érdeklődéseiket, kérdéseiket is szívesen fogadjuk. Kérjük, keressenek! Várjuk megrendeléseiket.

  • Jamo hangszóró javítás

    7000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mindent gyorsan és hatékonyan csinált, tényleg ismeri a tévéit! 💪🏻👏🏻 köszönöm

Light Eky
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő jamo hangszóró javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Jamo hangszóró javítás: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a jamo hangszóró javítás átlagos ára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hangszóró Szerelők - hogyan választhatunk Szombathelyen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hangszóró szerelőt Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 13 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést JAMO HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok hangszóró szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható hangszóró szerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: jamo hangszóró javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi hangszóró szerelő segítségét?

Egy megbízható hangszóró szerelő a jamo hangszóró javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged a következőre: hangszóró szerelő?

Ha a legjobb hangszóró szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A jamo hangszóró javítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas