Hangszóró perem javítás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 hangszóró szerelő közül! Korrekt hangszóró perem javítás árak — 5800-10800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 hangszóró szerelő most online

Gábor

Gábor

Еrdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Krisztina

Krisztina

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hangszóró perem javítás Szombathelyen?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Hangszóró perem javítás

    4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nem minden munkát végeztünk el a tervezett módon, de megállapodtunk abban, hogy a munkát részben befejezzük, alacsonyabb költséggel.

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

  • Hangszóró perem javítás

    3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Minden nagyszerű! Minőségi munka! Azt tanácsolja és ajánlom. jön vissza, mint és amikor szükséges)

Rádiók, magnók, lemezjátszók, CD lejátszók, erősítők, aktív hangfalak, Music-centerek és Hi-Fi tornyok javítását a szervizünkben vállaljuk. Kisebb munkákat is vállalunk, mint pl.: jack dugók cseréje, leszakadt vezetékek visszaforrasztása, stb. Ne dobja ki, a meghibásodott készülékét! Kérjen árajánlatot, mert legtöbbször megéri a javítás! Sokat spórolhat, ha olcsón megjavítjuk Önnek, mert nem kell újat vennie.

  • Hangszóró perem javítás

    3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Igazi szakember, időben érkezett, mindent gyorsan és minőségileg csinált. Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő hangszóró perem javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Hangszóró perem javítás: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a hangszóró perem javítás átlagára 4400 - 8300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Szombathelyen a hangszóró perem javítás szolgáltatáshoz már 13 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hangszóró szerelőt Szombathelyen?

Most 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HANGSZÓRÓ PEREM JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk hangszóró szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható hangszóró szerelőt keresned amennyiben erre van szükséged: hangszóró perem javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a hangszóró szerelő?

Egy megbízható hangszóró szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: hangszóró perem javítás?

A hangszóró perem javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy hangszóró szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas