Reflex hangszóró javítás: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 hangszóró szerelő közül! Korrekt reflex hangszóró javítás árak — 5200-9800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 hangszóró szerelő most online

István

István

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a reflex hangszóró javítás Szombathelyen?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk. Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.

  • Reflex hangszóró javítás

    4800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Fordult a mester ez a szakember A., hogy rögzítse az LCD TV Samsung és a COMMAX kaputelefon, amely nem működik.

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Reflex hangszóró javítás

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mesterember, nagyon ajánlott! Újra jelentkezni fogok!

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Reflex hangszóró javítás

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagy mestere a mesterségének, segített megmenteni sok ideg és pénz)

Qvarek
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő reflex hangszóró javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Reflex hangszóró javítás: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a reflex hangszóró javítás átlagos díja 6500 - 12200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Szombathelyen a reflex hangszóró javítás szolgáltatáshoz már 13 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hangszóró szerelőt Szombathelyen?

Most 10 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést REFLEX HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk hangszóró szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált hangszóró szerelőt keresned ha szükséged van erre: reflex hangszóró javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a hangszóró szerelő?

Egy jó hangszóró szerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha hangszóró szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas