Jbl hangszóró javítás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 10 hangszóró szerelő közül! Korrekt jbl hangszóró javítás árak: 5200-9800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szombathelyen környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 hangszóró szerelő most online

György

György

Еrdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a jbl hangszóró javítás Szombathelyen?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk. Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.

  • Jbl hangszóró javítás

    4800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Fordult a mester ez a szakember A., hogy rögzítse az LCD TV Samsung és a COMMAX kaputelefon, amely nem működik.

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Jbl hangszóró javítás

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mesterember, nagyon ajánlott! Újra jelentkezni fogok!

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Jbl hangszóró javítás

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagy mestere a mesterségének, segített megmenteni sok ideg és pénz)

Qvarek
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő jbl hangszóró javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Jbl hangszóró javítás: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen a jbl hangszóró javítás átlagos ára 6100 - 11400 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Szombathelyen a jbl hangszóró javítás szolgáltatáshoz már 14 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hangszóró szerelőt Szombathelyen?

Most 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JBL HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hangszóró szerelő?

Egy hangszóró szerelő a következő munkával bízható meg bátran: jbl hangszóró javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó hangszóró szerelő?

Egy jó hangszóró szerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: hangszóró szerelő?

Ha a legjobb hangszóró szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A jbl hangszóró javítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas