Kávéfőző javítás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 szerelő közül! Korrekt kávéfőző javítás árak: 5900-11100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szombathelyen környezetében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kávéfőző javítás Szombathelyen?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Kedves érdeklődő! Cégünk főbb tevékenysége a saját gyártású ipari készülékek üzembehelyezése, karbantartása. Beüzemeléssel, karbantartással, alkatrészek beszerzésével állunk rendelkezésére. Kiváló szervizhálózat. Ipari fűtéstechnika. Többéves tapasztalat.

 • Kávéfőző javítás

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Kókler brigád. Soha többet."

Sándor vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Digitális, mechanikus varró- és hímzőgépek a háztartásba, valamint ipari célokra egyaránt! Varrógépek, hímzőgépek és azok alkatrészei, tartozékai - Cérnától a varrógépig minden!

 • Kávéfőző javítás

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Sajnos semmilyen kommunikacio nem volt, nem kaptam visszajelzest, arajanlatot, stb - hetekig en probaltam utana jarni hol vannak es mi tortenik a leadott eszkozokkel. Tobb mint 3 het utan tudtam elmenni ertuk, addig egyetlen egy hivast vagy uzenetet sem kaptam. Nem ertem. Sajnalom.

Sándor vagyok. Háztartási gépek gyors és szakszerű javítása a helyszínen. Akár még a mai napon.

 • Kávéfőző javítás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kedves, segitõkész szervizesek. Gyorsan és jól dolgoznak.

Tisztelt Érdeklődő! iPhone, iPad és Mac alkatrészekjavítása, cseréje. Apple Watch. iPhone. iPad. Mac. Modellek: iPhone, iPad, Mac.

 • Kávéfőző javítás

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Hozzáértő emberek, korrekt munkavégzés.

Imre H.
Imre H. 9700 Szombathely Online

Tisztelt megrendelők! Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Budapesten, és Pest Megyében. . Garancia a javításokra. Országosan.

 • Kávéfőző javítás

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, korrekt, segítőkész szervíz

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kávéfőző javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kávéfőző javítás: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a kávéfőző javítás átlagos ára 7100 - 13400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Szombathelyen az autóvillamossági szerviz szolgáltatáshoz már 13 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Szombathelyen?

Jelenleg 10 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓVILLAMOSSÁGI SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: autóvillamossági szerviz vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi szerelő?

Egy jó autószerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas