Konyhai robotgép javítás: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 10 szerelő közül! Korrekt konyhai robotgép javítás árak — 6000-11300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szombathelyen környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 szerelő most online

József

József

Еrdekel.

Karoly

Karoly

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a konyhai robotgép javítás Szombathelyen?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Javítás új alkatrészekkel. 20 éves tapasztalat. Reális árak. Helyszíni szerviz.

 • Konyhai robotgép javítás

  3000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Felkészült, korrekt szakember.

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Országosan. Garancia a javításokra. Bankkártyás fizetés. Szolgáltatások: Elektronika panelek, helyszíni javítás, szakszerviz, egyszeri munkadíj.

 • Konyhai robotgép javítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Én is bedőltem nekik. Bár az ígéretükben az is benne volt, hogy nem biztos, hogy meg tudják javítani. Kaptam egy ajánlatot, állítólag, én csak egy részösszeget szerintem, ár+szállítás, de az nem volt kérdés, hogy kell vagy sem. Aztán kiderült, h nincs több alkatrész. Viszont mégjobban szédszedték a tabit. Pedig már egy másik szaki szédszedte. Részükről magyarázkodás van, de javítás az nincs.

Tisztelt Érdeklődő! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz, kijelző és akkumulátorcsere akár azonnal. Kijelző és akkumulátor csere akár azonnal, extra költségek nélkül. minőség, precizitás. márkafüggetlen szerviz. szerviz futár. időpont foglalás.

 • Konyhai robotgép javítás

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Mindig mindent megjavitanak es kedvesek segito készek!

Dani K.
2 éve

Zsolt, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Azonnali megoldás akkumulátor problémára . Több éves tapasztalat, villámgyors segítség. Keressen minket bizalommal! Azonnali segítségnyújtás. 10 éve a piacon. Belvárosi üzlethelyiség.

 • Konyhai robotgép javítás

  4800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Imadom őket. Gyorsak precízek és kedvesek csak ajánlani lehet őket.

Üdvözlöm! Csak új alkatrészekkel dolgozunk a gyártó utasításai szerint, írásos garanciával. Garanciát...

 • Konyhai robotgép javítás

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkész, ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő konyhai robotgép javítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhai robotgép javítás: mennyi az ára Szombathelyen?

Szombathelyen a konyhai robotgép javítás átlagos ára 4300 - 8100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi véleményeket?

Szombathelyen az autó karbantartás és ápolás szolgáltatáshoz már 10 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 8 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ KARBANTARTÁS ÉS ÁPOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned akkor, ha erre van szükséged: autó karbantartás és ápolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szerelő?

A jó autószerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Autó karbantartás és ápolás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas