Baba-mama fotózás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Fényképészt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképész szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 30 fényképész közül! Korrekt baba-mama fotózás árak: 9400-17700 Ft/csomag. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szombathelyen környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 fényképész most online

Csilla B.

Csilla B.

Kedvezményt adok

Éva T.

Éva T.

Tapasztalt vagyok

Petra C.

Petra C.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a baba-mama fotózás Szombathelyen?

9400 - 17700 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fényképészk Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképészt!

 • Baba-mama fotózás

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Számomra a legnagyobb kihívás az esküvő szervezése során a videós kiválasztása volt. Egy csoportban, ajánlás által találtam a Precam Media csapatára és az első általuk készített videó láttán tudtam, hogy Velük szeretnék együtt dolgozni majd. Peti egyedi stílusának és látásmódjának köszönhetően rendkívül modern és egyben megható videókat kaptunk, melyek által újra átélhetjük életünk legszebb napját! Nagyon hálásak vagyunk, örök emléket készítettetek Nekünk! Igazi örömkönnyeket csalt a szemünkbe akárhányszor csak megnéztük!

Sándor
2 éve

 • Baba-mama fotózás

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kreatív tanácsadás, web- és arculattervezés. Jól működő munkakapcsolat! Nem lehet véletlen, hogy Ő fotózott az esküvőnkön :)

Nóra
2 éve

 • Baba-mama fotózás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Ljubazno osoblje, kvalitetno izrađene fotografije! Sve pohvale!

Laura
2 éve

 • Baba-mama fotózás

  4300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Profi, mégis barátságos környezet. Hangulatos "váró" és nagyon jól felszerelt studió. Én saját üzleti portré képekért jöttem, és teljesen elégedett vagyok az eredménnyel. Az időpontfoglalás gyors volt, pontosan érkezve, azonnal munkához láttunk. A képek készítése nagyon jó hangulatban telt. Az utómunka is jól sikerült.

 • Baba-mama fotózás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Szeretnénk mégegyszer megköszönni a fényképeket! Tökéletesek lettek, a képzeletemet is felül múlja. Köszönjük a sok-sok tanítást, precízséget, segítőkészséget, profizmust és még sorolhatnám mi mindent köszönhetünk Nektek. Mikor elvállaltátok a Nagy napunk fotózását, már akkor tudtuk, hogy fantasztikus fényképeink lesznek, és ez így is lett! MINDENT KÖSZÖNÜNK NEKTEK! Akinek csak tehetem ajánlak/ajánlani foglak Benneteket! Köszönjük! ❤️

Maja
2 éve

 • Baba-mama fotózás

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Magas minőségű, igényes munka, kedves fotós, jó hangulatú fényképezés. Csak ajánlani lehet! :)

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképész szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképész baba-mama fotózás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Raktér burkolás: mennyibe kerül Szombathelyen?

Szombathelyen a raktér burkolás átlagára 1400 - 2600 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles véleményeket?

Szombathelyen a raktér burkolás szolgáltatáshoz már 39 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 30 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RAKTÉR BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a feladattal bízható meg: raktér burkolás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

Egy jó burkoló pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: burkoló?

Ha profi burkoló segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A raktér burkolás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas