Egy éves szülinapi fotózás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Fotográfust találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fotográfus szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 fotográfus közül! Korrekt egy éves szülinapi fotózás árak — 13800-25800 Ft/csomag. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 fotográfus most online

Nikolett D.

Nikolett D.

Tudok segíteni.

Dorottya T.

Dorottya T.

Közeli megoldás.

Péter S.

Péter S.

Érdekel.

Mennyibe kerül az egy éves szülinapi fotózás Szombathelyen?

13800 - 25800 Ft/csomag

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fotográfusok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fotográfust!

 • Egy éves szülinapi fotózás

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Számomra a legnagyobb kihívás az esküvő szervezése során a videós kiválasztása volt. Egy csoportban, ajánlás által találtam a Precam Media csapatára és az első általuk készített videó láttán tudtam, hogy Velük szeretnék együtt dolgozni majd. Peti egyedi stílusának és látásmódjának köszönhetően rendkívül modern és egyben megható videókat kaptunk, melyek által újra átélhetjük életünk legszebb napját! Nagyon hálásak vagyunk, örök emléket készítettetek Nekünk! Igazi örömkönnyeket csalt a szemünkbe akárhányszor csak megnéztük!

Sándor
2 éve

 • Egy éves szülinapi fotózás

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kreatív tanácsadás, web- és arculattervezés. Jól működő munkakapcsolat! Nem lehet véletlen, hogy Ő fotózott az esküvőnkön :)

Nóra
2 éve

 • Egy éves szülinapi fotózás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Ljubazno osoblje, kvalitetno izrađene fotografije! Sve pohvale!

Laura
2 éve

 • Egy éves szülinapi fotózás

  4300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Profi, mégis barátságos környezet. Hangulatos "váró" és nagyon jól felszerelt studió. Én saját üzleti portré képekért jöttem, és teljesen elégedett vagyok az eredménnyel. Az időpontfoglalás gyors volt, pontosan érkezve, azonnal munkához láttunk. A képek készítése nagyon jó hangulatban telt. Az utómunka is jól sikerült.

 • Egy éves szülinapi fotózás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Szeretnénk mégegyszer megköszönni a fényképeket! Tökéletesek lettek, a képzeletemet is felül múlja. Köszönjük a sok-sok tanítást, precízséget, segítőkészséget, profizmust és még sorolhatnám mi mindent köszönhetünk Nektek. Mikor elvállaltátok a Nagy napunk fotózását, már akkor tudtuk, hogy fantasztikus fényképeink lesznek, és ez így is lett! MINDENT KÖSZÖNÜNK NEKTEK! Akinek csak tehetem ajánlak/ajánlani foglak Benneteket! Köszönjük! ❤️

Maja
2 éve

 • Egy éves szülinapi fotózás

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Magas minőségű, igényes munka, kedves fotós, jó hangulatú fényképezés. Csak ajánlani lehet! :)

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fotográfus szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fotográfus egy éves szülinapi fotózás közben Szombathelyen