Bt alapítás: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 30 adótanácsadó közül! Korrekt bt alapítás árak: 21400-40100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szombathelyen közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 adótanácsadó most online

László S.

László S.

Kedvezményt adok

Eszter Á.

Eszter Á.

Tapasztalt vagyok

Orsolya Z.

Orsolya Z.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a bt alapítás Szombathelyen?

21400 - 40100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Kedves Érdeklődő! 1985. 03. 12-én születtem Nagyatádon. A közgazdasági szakközépiskola elvégzése után a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végeztem Pénzügy főszakon Sopronban. Még az egyetem befejezése előtt könyvelőként helyezkedtem el, egy helyi könyvelőirodában 2008 júliusában. Ismereteim felfrissítése és kibővítése után elérkezettnek látom az időt, hogy a saját tapasztalataim és eddigi ügyfeleim visszajelzése alapján, a hagyományos könyvelőirodai szolgáltatások mellett 21. századi könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatásokat nyújtsak a 21. század vállalkozóinak és vállalkozásainak, főállású egyéni vállalkozóként. Számomra nem okoz gondot az egyéni vállalkozók, társaságok könyvelése, legyen az akár szja, kata, kiva, vagy tao hatálya alá tartozó. SZOLGÁLTATÁSOK: - könyvelés (ev., bt., kft., szja, KATA, kiva, tao...) - bérszámfejtés - NAV képviselet - online/távkönyvelés - magyar és német nyelven egyaránt

 • Bt alapítás

  7100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyors,pontos ügyfélbarát és segítenek amiben tudnak.Mindenkinek ajánlani tudom őket.Szuper csapat!!!!!!!

Fanni
2 éve

A Leopold Jones kiemelkedő színvonalú, precíz könyvelési és kapcsolódó számviteli szolgáltatásokat nyújt. A pénzügyi beszámolókat a magyar és/vagy a nemzetközi (IFRS) standardek alapján auditáljuk. A Leopold Jones segítséget nyújt az időszak végi zárásoknál, valamint segíti a kommunikációt a könyvvizsgálójával. Tanácsot adunk könyvelési és adózási kérdésekben. Kapcsolt vállalkozásai esetén elmagyarázzuk, hogyan működik a transzferárazás és milyen szabályozásokkal tudja minimalizálni a kockázatait.

 • Bt alapítás

  6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Az elso pillanattol kezdve nyilvanvalo volt a Nueva csapata nagyon profi. Nem valaszthattam volna jobb konyveloirodat.

Ágnes
2 éve

Karli-Pallag Éva vagyok a kft. ügyvezetője. Önálló könyvelési munkát 1995-től és adótanácsadói feladatokat 2015 óta vállalok. A 26 éves gyakorlat során változatos profilú cégek gazdasági munkájába nyertem betekintést. Irodánk a gazdasági élet számos területén dolgozó cégeknek vállal könyvelési munkát és nyújt komplex számviteli szolgáltatást: a cégalapítástól, az adóbevalláson keresztül a mérlegkészítésig. Hogy miért is érdemes irodánk mellett döntenie, ha könyvelőt, adótanácsadót keres? - mert úgy kezeljük a munkatársaimmal az Ön vállalkozását, mintha a sajátunk lenne, - kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy szakmai tudásunk naprakész legyen, - garantáljuk a a bizalmi ügyfélkapcsolattartást, - rugalmas munkaidőben dolgozunk, ezzel kedvezve a az elfoglalt vállalkozóknak - alkalmazzuk a 21.század kommunikácós lehetőségeket (online, Skype-on is van lehetőség tanácsadásra, egyeztetésre) - szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk - aktív tagjai vagyunk több szakmai szervezetnek (MINKE, Adótanácsadók Egyesülete, Számviteli Szakemberek Egyesülete) - A végére hagytam az elmúlt évek legnagyobb digitalizációs fejlődését a könyvelő irodában: 2019-től folyamatosan vezettük be az újabb és újabb megoldásokat, mi is a digitalizáció útjára álltunk : bejövő számlákat a Billcity programjával https://www.billcity.hu/ egy könyvelési automatizálás szoftverrel, a kimenő számlákat a NAV XML-ből vagy számlázó szoftverekből vesszük át, a banki tételeket pedig az Adriana Accounting https://www.automatik.hu/ automatikus banki könyvelési szoftverével készítjük elő a könyvelésre. Ezen kívül a SkyCont cégkapu szoftver https://skycont.hu/ használjuk, ami ügyfeleink ügyfélkapus és cégkapus üzeneteit automatizáltan feldogozza, valamint a „VIKI a Könyvelő asszisztens” programot https://v-ado.hu/ ami egy olyan könyvelői irodai nyilvántartó szoftver, ami a kiküldi a rendszeresen az e-maileket, összeköti a könyvelési programunkat az ÁNYK-t a Magyarorszag.hu, figyeli a beküldött bevallásokat és azok feldolgozási állapotát, és tájékoztatja az ügyfeleinket a cégük eredményéről. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés Bérszámfejtés Adótanácsadás Üzletviteli tanácsadás

 • Bt alapítás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Maximálisan meg vagyok elégedve a cég munkájával. Ha kérdésem merült fel, segítőkészek, gyorsak, pontosak voltak. Az adóbevallás elkészítéséért elfogadható árat kérnek. Biztos, hogy őket fogom megbízni legközelebb is.

Imre
2 éve

Vállalkozásunk 1994-ban családi alapon jött létre, az alapító gazdasági területen szerzett tapasztalatát, szaktudását kamatoztatva. Precíz és kemény munka árán, immáron 7 főt foglalkoztatunk könyvelőirodánkban, 150 ügyfelet szolgálunk ki, és túl vagyunk több száz sikeres ellenőrzésen. Ma a technológiai lehetőségekkel együtt fejlődve online könyvelési szolgáltatást is biztosítunk ügyfeleinek. Minden eszközünk megvan ahhoz, hogy megfeleljünk egy olyan könyvelőiroda elvárásainak, amely az elvárt legjobb minőséget nyújtja, jól reagál a piac és az ügyfelek támasztotta igényekre. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, Bérszámfejtés, Cégalapítás, Adótanácsadás, NAV Képviselet, Folyamatos elérhetőség

 • Bt alapítás

  7500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Legjobb könyvelő, könyvvizsgáló, adótanácsadó iroda!

Lajos
2 éve

2002-ben szereztem a mérlegképes könyvelői képesítésemet. Azóta folyamatosan könyvelek egyéni vállalkozásnak, alapítványnak, szakszervezetnek és kft.-nek. Teljes körű könyveléssel foglalkozom, amelybe a munkabér könyvelése is beletartozik.

 • Bt alapítás

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Precíz könyvelés, mindig segítőkész hozzáállás.

Sok éves szakmai gyakorlattal, tapasztalattal, referenciákkal, cégalapításhoz megfelelő jogászi háttérrel, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem. Egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok könyvelését, könyvvizsgálatát vállalom. Adótanácsadói, adószakértői jogosítvánnyal rendelkezem, bejegyzett könyvvizsgáló vagyok.

 • Bt alapítás

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható,korrekt csapat.A kérdésekre telefonon,e-mailben nagyon kedvesen és türelmesen válaszolnak.Munkájuk pontos,csak ajánlani tudom Őket!Nekünk évek óta Ők készítik az adóbevallást,még soha semmi probléma nem volt!Mégegyszer :köszönünk mindent!

Pál
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó bt alapítás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok