Könyvelés szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 könyvelő közül! Korrekt könyvelés árak: 29700-55700 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szombathelyen környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 könyvelő most online

Eszter S.

Eszter S.

Kedvezményt adok

Anikó R.

Anikó R.

Tapasztalt vagyok

Bianka L.

Bianka L.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a könyvelés Szombathelyen?

29700 - 55700 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

2007-ben szereztem meg mérlegképes könyvelői végzettségem, azóta könyvelek. Egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, adóbevallások, statisztikák készítését vállalom a NAV, TB, egyéb szervek előtti képviselettel együtt.

 • Könyvelés

  7900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Abszolút kompetens csapat, professzionális vezető, jó hangulat, kiváló kommunikáció, folyamatos segítségnyújtás! Jó szívvel ajánlom mindenkinek

Laura
2 éve

Megbízható, stabil szolgáltatóként vállalunk könyvelést, adótanácsadást, bérszámfejtést, egyéb pénzügyi szolgáltatásokat. Ügyvéd és könyvvizsgáló partnereinknek köszönhetően igény esetén nem csak könyvelését, hanem valamennyi egyéb jogi ügyét (pl. cégalapítás, cégmódosítás, munkajog, végrehajtás, stb.) egyetlen helyen, nálunk intézheti. Részletekért kérjük tekintse meg honlapunkat, vagy forduljon hozzánk bizalommal!

 • Könyvelés

  7100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szakmája Mestere! Bàrmikor elérhető! Gyors és precíz és örömmel vàlaszol és ha kell levezeti laikus kérdéseim, idejét és energiáját nem kímélve!

Flórián
2 éve

Teker Ferencné vagyok. Könyvelőirodán Székesfehérváron a Széna téren található, ahol kolléganőmmel ketten könyvelünk. 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljeskörű könyvelés bérszámfejtés, hatóságok előtti képviselet. Vállajuk egyéni vállkozók, társas vállalkozások, alapítványok, őstermelők, társasházak könyvelését. Igény esetén az anyagért házhoz megyünk.

 • Könyvelés

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A Mikroflex Kft. korrekt, megbízható, szakmailag jól felkészült. Cégemnek legalább 10 éve könyvelnek, probléma, konfliktus soha nem fordult elő a kapcsolatunkban. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik nem a trükközéseket és illegalitással határos kiskapukat keresik, hanem valóban szeretnek nyugodtan aludni

Enikő
2 éve

A nevem Sasvári Lilla, 2005-ben végeztem, mint mérlegképes könyvelő vállalkozás szakon, majd 2008-ban államháztartás szakon. 2017. júniusában nyitottam meg az irodámat, melyben vállalkozók, kft.-k., alapítványok könyvelésével foglalkozom. SZOLGÁLTATÁSOK: - Könyveléssel kapcsolatos szolgáltatások - Bérszámfejtés

 • Könyvelés

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom a szolgáltatást. Gyorsan zajlott az ügyintézés, minden kérdésemre segítőkészen válaszoltak.

Kázmér
2 éve

Vállalkozásunk, a Könyv-Ügy Kft., 2020-ban alakult. Tulajdonos munkavállalói mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkező közgazdászok. Több évtizedes középvállalati könyvelési-, pénzügyi-, és kontrolling munkatapasztalattal rendelkezünk. A folyamatos továbbképzés mellett, megszereztük a társadalombiztosítási és bérügyintézői szakképesítést is. Így széles körű szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára. Célunk az, hogy partnereinkkel együttműködve, kialakítsunk egy hatékony munkakapcsolaton alapuló ügymenetet, amely biztosítja a teljeskörűséget és a releváns gazdálkodási információk időbeni rendelkezésre állását. SZOLGÁLTATÁSOK: -könyvelés; -beszámoló készítés; -ügyviteli tanácsadás; -bérszámfejtés; -adóbevallások, statisztikai adatszolgáltatások elkészítése;

 • Könyvelés

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsan reagálnak és korrektek.

Diana
2 éve

Könyvelőirodánk több mint tíz éves mérlegképes tapasztalattal rendelkezik. Könyvelőként dolgoztam Debrecenben, nagyobb vállalatoknál. Később Szolnokra kerültem át. Majd úgy döntöttünk, rengeteg tapasztalattal, kihívással, helytállással az élet során, hogy nyitok egy könyvelői vállalkozást. Ügyfeleimmel maximálisan együttműködünk, elérhetnek engem, számíthatnak rám hétvégén is, számomra ez nem munka, hanem hobbi. Ezért minden ügyben, mindig naprakészek vagyunk! SZOLGÁLTATÁSOK: Vállalkozások teljes körű könyvelése.

 • Könyvelés

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Több mint 5 éve végzi a vállakozásom könyvelését.Nagy szakmai hozzáértése melett nagyon empatikus hozzállása is.

Ani
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő könyvelés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor összeszerelés: mennyibe kerül Szombathelyen?

Szombathelyen a bútor összeszerelés átlagára 3100 - 5900 Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Szombathelyen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával kereshető meg: bútor összeszerelés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos a bútor összeszerelés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: bútor összeszerelés?

A bútor összeszerelés és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas