Online könyvelés: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 könyvelő közül! Korrekt online könyvelés árak: 24200-45500 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szombathelyen környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 könyvelő most online

Agnes K.

Agnes K.

Kedvezményt adok

György S.

György S.

Tapasztalt vagyok

Ernő K.

Ernő K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az online könyvelés Szombathelyen?

24200 - 45500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Megulesz Anita vagyok, mérlegképes könyvelő. Irodánk Miskolcon található, de ettől függetlenül vállalunk könyvelést az ország egész területén. Irodánk arra törekszik, hogy Ügyfeleinkkel folyamatos kapcsolatban legyünk, és igényeiknek teljes mértékben megfeleljünk. A miskolci stadiontól 1 percre vagyunk megtalálhatóak, így az ügyfélkapu igénylést követően már intézhetőek is nálunk a kötelező bejelentések, ezáltal Önnek a lehető legkevesebb teendője lesz ezzel kapcsolatosan. Folyamatosan ellenőrizzük ügyfeleink ügyeit, és az iratok feldolgozása is folyamatos. Az RLB programot használjuk, ami egy nagyon jó program, és az adóhatóság is szívesen dolgozik belőle. Célunk, hogy Ügyfeleink biztonságban tudják papírjaikat, és a kellemes légkört alakítsunk ki a könyveléssel kapcsolatos dolgok ügyintézésében. Szeretjük a precíz munkát, és a határidők betartását. KÖNYVELDE - itt ÉRTED dolgozunk! SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni vállalkozók, Társaságok teljes körű könyvelése Bérszámfejtés NAV Képviselet Gyors Ügyintézés SZJA bevallások készítése Adótanácsadás cégalapítással kapcsolatosan Cégalapítás utáni kötelező bejelentések Kérelmek, ...stb. ügyintézése

 • Online könyvelés

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

After more than one month I found them, if you searched by any matter you reached them, so you are at the right placed… you will find anything needed and you’re in front of well educated people as well as professional team. Highly recommended.

György
2 éve

Üdvözöllek a TaxLine Könyvelőiroda oldalán! Szerinted milyen a jó könyvelő? Egy jó könyvelő átveszi tőled a papír munkával járó gondokat és a telefonos, vagy hivatali ügyintézés terheit. Egy jó könyvelő, aki a havi anyagod leadását követően is elérhető, és készséggel válaszol az időközben felmerülő kérdéseidre. Egy jó könyvelő, aki nem csak bevallást készít, hanem, értesít az aktuális adókedvezményekről, pályázati lehetőségekről. Egy jó könyvelő nem futószalagon könyvel, hanem nyomon követi vállalkozásai tevékenységét. Egy jó könyvelő ADÓt optimalizál, könyvelési szerződést köt és számlát ad :) Ha adatrögzítőt keresel, nem én vagyok a te embered. A többi kérdésben a személyes adótanácsadásomon tudok segíteni. Az első tanácsadás ingyenes, amennyiben úgy döntesz, hogy a TaxLine könyvelőirodánál könyveltetsz. A megbízási szerződést követően a havidíj tartalmazza az adótanácsadást. TaxLine Könyvelőiroda Pécs elérhetőségei: https://www.facebook.com/TaxLine-K%C3%B6nyvel%C5%91iroda-P%C3%A9cs-235142380512693/ Telefonszám: 0630/196-6164

 • Online könyvelés

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Attila is incredibly professional, while being very reliable. You can always count on him, he is precise, and does his profession with a great passion, and always finds the best solution for his client. I recommend him to everyone who needs any kind of help, whether it's professional consulting service or accounting for a firm.

János
2 éve

Teljes körű számviteli, pénzügyi és adózási tevékenységet végzünk kettős könyvvitelt vezető ügyfeleink számára immár több mint 25 éve. Könyvelésen kívül foglalkozunk könyvvizsgálattal, adószakértéssel, cégek átvilágításával (due diligence). Ügyfeleink tevékenységei széleskörűek, a szolgáltató cégektől kezdve a kereskedelmi vállalkozásokon át egész a termelést végzőkig. Ezen kívül vállaljuk társasházak számviteli ellenőrzését, gazdasági tevékenységet végző személyként. Ha nincs számvizsgáló bizottság, a tualjdonosok érdekképviseletére ez a legjobb megoldás. Induló vállalkozásoknak jelentős kedvezményt biztosítunk!

 • Online könyvelés

  6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

hozzáértő csapat, rugalmas, profi kiszolgálásban volt részem...

Vivien
2 éve

Körmendi Tímea vagyok, a Kontír Trend Kft. ügyvezető tagja. 2014-ben szereztem meg mérlegképes könyvelői szakképesítésem, 2015-ben okleveles közgazdászként végeztem a gödöllői Szent István Egyetem Pénzügy mesterszakán. Egyetemi tanulmányaim mellett, valamint azt követően folyamatosan pénzügyi és számviteli területen dolgoztam magán és közintézményekben, ezáltal több éves könyvelőirodai tapasztalattal rendelkezem, és betekintést nyertem a helyi adóhatósági munkába is. Ismereteimet 2020-ban a bér- és társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítések megszerzésével bővítettem. Saját vállalkozásomat 2021-ben alapítottam meg. Munkám során arra törekszem, hogy Ügyfeleim megbízható, felelősségteljes partnereként hozzájáruljak vállalkozásuk fejlődéséhez, eredményességéhez. SZOLGÁLTATÁSOK: - Könyvelés - Bérszámfejtés - TB ügyintézés - Bevalláskészítés - Tanácsadás

 • Online könyvelés

  5800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Amikor probléma merült fel a munkàjukkal kapcsolatban, nem akartàk a hibàt javítani, csak jó pénzért. Könyörögni kellett mindenért, mintha ők tettek volna szívességet. E-mailekre válaszolniuk luxus. Ezen kívül olyan stílust engednek meg maguknak, amit egy szolgàltató szektorban dolgozó nem engedhetne meg magànak. Senkinek sem ajánlom őket.

józsef
2 éve

Könyvelés (akár a megrendelő által meghatározott, a cég számára legelőnyösebben kialakított számviteli rendszerben is) Bérszámfejtés, TB ügyintézés Adóügyek intézése, az adófizetési kötelezettség előrejelzése (amennyiben lehetőség van rá, pontos összeggel is) minimum 2 héttel a fizetési határidő előtt! Kontrolling: konzultáció alapján egyedileg kialakított jelentés-rendszerek (eredmény, cash-flow, adó kimutatások illetve ezek előrejelzése), igen kedvező áron! Tanácsadás Cégalapítás Célunk, hogy munkánk során a lehető legtöbb adminisztrációs terhet levegyük ügyfeleink válláról, a legtöbb pénzügyi információval lássuk el, ezáltal lehetőséget biztosítunk a vállalkozónak, hogy kizárólag a szakmájára koncentrálva, megfelelő információkkal és szakmai háttérrel lássa el jövedelemszerző tevékenységét. Árainkat a vállalkozás bizonylati forgalmának, biztosítotti létszámának és egyéb paramétereinek megfelelően alakítjuk ki. Így például lehetőség van forgalom alapú számlázásra is. Honlapunk tájékoztató jelleggel tartalmaz konkrét díjszabásokat is. A számviteli bizonylatokért házhoz megyünk (Budapest). Könyvelési szerződéseinkben átvállaljuk az esetlegesen általunk okozott hibákból adódó bírságokat!

 • Online könyvelés

  6500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Egy közös ismerősöm, kedves barátom által ismertem meg a budapesti könyvelőiroda vezetőjét. Nagyon kedves, barátságos személyiség, ráadásul szakmailag is ott van a topon. Egy végtelenül precíz és megbízható könyvelő Budapesten, aki igény szerint a fővárosban és Pest megyében házhoz megy.

Viktor
2 éve

Cégünk teljes körű könyvelést,tanácsadást végez társas vállalkozások,egyéni vállalkozók részére, komplex bérszámfejtés, munkaügy, TB-ügyintézés kíséretében. Vállaljuk számviteli szabályzatok elkészítését,frissítését.Teljes körű tanácsadás és segítség nyújtás Ügyfeleink részére. Természetesen az adóhatóságok előtt teljes képviselettel- felelősségvállalással végezzük munkánkat. Családias, barátságos irodánkban szeretettel várjuk leendő Ügyfeleinket ! SZOLGÁLTATÁSOK: Közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Végzettségünk: - Közgazdász - Mérlegképes könyvelő

 • Online könyvelés

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló könyvelés

Ágoston
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő online könyvelés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi szekrény felújítás: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen a régi szekrény felújítás átlagos díja 4500 - 8400 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - hogyan válasszunk Szombathelyen?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorrestaurátort Szombathelyen?

Most 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI SZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorrestaurátor?

Egy bútorrestaurátor a következő feladattal bízható meg bátran: régi szekrény felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorrestaurátor?

Egy megbízható bútorrestaurátor részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor bútorrestaurátort hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas