Kft könyvelés: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 30 könyvelő közül! Korrekt kft könyvelés árak: 21700-40700 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szombathelyen környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 könyvelő most online

Renáta M.

Renáta M.

Tudok segíteni.

Bre B.

Bre B.

Közeli megoldás.

Lajos S.

Lajos S.

Érdekel.

Mennyibe kerül a kft könyvelés Szombathelyen?

21700 - 40700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Megbízható, stabil szolgáltatóként vállalunk könyvelést, adótanácsadást, bérszámfejtést, egyéb pénzügyi szolgáltatásokat. Ügyvéd és könyvvizsgáló partnereinknek köszönhetően igény esetén nem csak könyvelését, hanem valamennyi egyéb jogi ügyét (pl. cégalapítás, cégmódosítás, munkajog, végrehajtás, stb.) egyetlen helyen, nálunk intézheti. Részletekért kérjük tekintse meg honlapunkat, vagy forduljon hozzánk bizalommal!

 • Kft könyvelés

  7100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szakmája Mestere! Bàrmikor elérhető! Gyors és precíz és örömmel vàlaszol és ha kell levezeti laikus kérdéseim, idejét és energiáját nem kímélve!

Flórián
2 éve

Teker Ferencné vagyok. Könyvelőirodán Székesfehérváron a Széna téren található, ahol kolléganőmmel ketten könyvelünk. 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljeskörű könyvelés bérszámfejtés, hatóságok előtti képviselet. Vállajuk egyéni vállkozók, társas vállalkozások, alapítványok, őstermelők, társasházak könyvelését. Igény esetén az anyagért házhoz megyünk.

 • Kft könyvelés

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A Mikroflex Kft. korrekt, megbízható, szakmailag jól felkészült. Cégemnek legalább 10 éve könyvelnek, probléma, konfliktus soha nem fordult elő a kapcsolatunkban. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik nem a trükközéseket és illegalitással határos kiskapukat keresik, hanem valóban szeretnek nyugodtan aludni

Enikő
2 éve

A nevem Sasvári Lilla, 2005-ben végeztem, mint mérlegképes könyvelő vállalkozás szakon, majd 2008-ban államháztartás szakon. 2017. júniusában nyitottam meg az irodámat, melyben vállalkozók, kft.-k., alapítványok könyvelésével foglalkozom. SZOLGÁLTATÁSOK: - Könyveléssel kapcsolatos szolgáltatások - Bérszámfejtés

 • Kft könyvelés

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom a szolgáltatást. Gyorsan zajlott az ügyintézés, minden kérdésemre segítőkészen válaszoltak.

Kázmér
2 éve

Vállalkozásunk, a Könyv-Ügy Kft., 2020-ban alakult. Tulajdonos munkavállalói mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkező közgazdászok. Több évtizedes középvállalati könyvelési-, pénzügyi-, és kontrolling munkatapasztalattal rendelkezünk. A folyamatos továbbképzés mellett, megszereztük a társadalombiztosítási és bérügyintézői szakképesítést is. Így széles körű szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára. Célunk az, hogy partnereinkkel együttműködve, kialakítsunk egy hatékony munkakapcsolaton alapuló ügymenetet, amely biztosítja a teljeskörűséget és a releváns gazdálkodási információk időbeni rendelkezésre állását. SZOLGÁLTATÁSOK: -könyvelés; -beszámoló készítés; -ügyviteli tanácsadás; -bérszámfejtés; -adóbevallások, statisztikai adatszolgáltatások elkészítése;

 • Kft könyvelés

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsan reagálnak és korrektek.

Diana
2 éve

Könyvelőirodánk több mint tíz éves mérlegképes tapasztalattal rendelkezik. Könyvelőként dolgoztam Debrecenben, nagyobb vállalatoknál. Később Szolnokra kerültem át. Majd úgy döntöttünk, rengeteg tapasztalattal, kihívással, helytállással az élet során, hogy nyitok egy könyvelői vállalkozást. Ügyfeleimmel maximálisan együttműködünk, elérhetnek engem, számíthatnak rám hétvégén is, számomra ez nem munka, hanem hobbi. Ezért minden ügyben, mindig naprakészek vagyunk! SZOLGÁLTATÁSOK: Vállalkozások teljes körű könyvelése.

 • Kft könyvelés

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Több mint 5 éve végzi a vállakozásom könyvelését.Nagy szakmai hozzáértése melett nagyon empatikus hozzállása is.

Ani
2 éve

2007-ben szereztem meg mérlegképes könyvelői végzettségem, azóta könyvelek. Egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, adóbevallások, statisztikák készítését vállalom a NAV, TB, egyéb szervek előtti képviselettel együtt.

 • Kft könyvelés

  7900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Abszolút kompetens csapat, professzionális vezető, jó hangulat, kiváló kommunikáció, folyamatos segítségnyújtás! Jó szívvel ajánlom mindenkinek

Laura
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kft könyvelés közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhabútor javítás: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen a konyhabútor javítás átlagos díja 4700 - 8900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Szombathelyen a konyhabútor javítás szolgáltatáshoz már 39 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Szombathelyen?

Most 30 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHABÚTOR JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost keresned amennyiben erre van szükséged: konyhabútor javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: konyhabútor javítás?

A konyhabútor javítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas