Egyszerűsített végelszámolás: erre van szükséged Szombathelyen és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 25 könyvelő közül! Korrekt egyszerűsített végelszámolás árak — 24100-45200 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szombathelyen környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 könyvelő most online

Károly J.

Károly J.

Kedvezményt adok

Viktor D.

Viktor D.

Tapasztalt vagyok

Mihály N.

Mihály N.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az egyszerűsített végelszámolás Szombathelyen?

24100 - 45200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

1992 óta foglalkozom könyveléssel, egyéni vállalkozóként. Ebből alakult át a cégem egyéni céggé. Minden gazdasági társaság könyvelését vállalom. Kettős könyvvitel esetében összköltség eljárással. Gyakorlatom van; Kft., Bt., non profit szervezetek, Kkt., egyéni vállalkozók, társasházak könyvelésében. Könyvvizsgálat szüksége esetén partner céggel dolgozom. SZOLGÁLTATÁSOK: -Könyvelés -Adótanácsadás - Képviselet a NAV előtt -Elektronikus beszámoló készítése -Folyamatos kapcsolattartás az ügyféllel, fizetendő adók és járulékok közlése -Egyedi igények teljesítése

 • Egyszerűsített végelszámolás

  7600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Tökéletesen korrekt, türelmes, együttérző és kedves hölgy. :)

Salamon
2 éve

Az iroda egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok komplex könyvelésével foglalkozik ((adótanácsadás, egyszeres és kettős könyvvitel, bérszámfejtés, bevallások, adatszolgáltatások, képviselet). SZOLGÁLTATÁSOK: - Egyéni vállalkozás létrehozása -Egyéni vállalkozók könyvelése - KATA -Gazdasági társaságok (Kft, Bt.) kettős könyvelése -Bérszámfejtés, -Adótanácsadás

 • Egyszerűsített végelszámolás

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom őket. Több éve ügyfelük vagyok, és ezidáig nálam minden rendben ment.

János
2 éve

Könyvelőirodám az alapítástól a megszűnésig vállalja egyéni vállalkozások, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok és alapítványok teljes körű könyvelését, bérszámfejtését. A kapcsolat egy bemutatkozó beszélgetéssel indul, ahol felmérjük leendő ügyfelünk igényét, elvárásait. Ezután tájékoztatjuk az együttműködésünk feltételeiről, az iroda elvárásairól. Az iroda vezetőjeként igyekszem a jó kapcsolat kialakítására, ennek érdekében szinte állandóan elérhető vagyok.

 • Egyszerűsített végelszámolás

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Egy évtizede velük könyvelünk. Jó csapat, másoknak is ajánlom

Dániel
2 éve

Vállalom egyéni és társas vállalkozások, alapítványok könyvelését.

 • Egyszerűsített végelszámolás

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon pontosak és megbízhatóak. Naprakész könyvelés! Segítőkészek, és együttgondolkodóak. Maximálisan elégedett vagyok és csak ajánlani tudom!

Imre
2 éve

Irodánk immár húsz éves szakmai múltra tekint vissza. Társaságunk könyveléssel, adó- és gazdasági tanácsadással foglalkozik. A két évtizedes működés alatt, Gödöllő egyik vezető könyvelő irodája lettünk. Jelenleg mintegy százötven vállalkozás számára végzünk könyvelést, adó, számviteli és üzletviteli tanácsadást, könyvvizsgálatot, bérszámfejtést. Ügyvédi hátterünk lehetőséget nyújt a cégbejegyzéstől a cég megszűnéséig szakmai segítséget nyújtva végigkövetni egy vállalkozás minden lépését. A folyamatosan változó és egyre szigorúbb jogszabályi környezetben kollégáink folyamatos és naprakész továbbképzése ad garanciát szolgáltatásaink magas színvonalára.

 • Egyszerűsített végelszámolás

  6000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Több éves tapasztalat alapján is azt mondhatom az Irodáról, hogy teljesen korrekt az ügyintézés. Mindig választ kapok a kérdéseimre, idóben elkészülnek a bevallások és a mérlegek. Jó velük dolgozni. Köszönöm

Evelin
2 éve

2016-ban szereztem felsőfokú végzettséget vállalkozási közgazdász-asszisztensként a Debreceni Egyetemen. 2018 őszén végeztem vállalkozási mérlegképes könyvelőként Szolnokon. Majd 3 évig projektmenedzserként dolgoztam, minek keretében megismerkedtem a vállalatirányítással, szervezéssel, s elsajátítottam a pályázatírás fortélyait, elszámolási rendszerét. 2020-tól vállalkozóként könyveléssel foglalkozom. Kezdetben egyéni vállalkozóként, majd túllépve ezt a formát céget alapítottam, s ma már Korlátolt Felelősségű Társaságként végezzük tevékenységünket. SZOLGÁLTATÁSOK: Átállás Katásoknak! Pénztárkönyv, naplófőkönyv vezetése bevételi értékhatár nélkül, kettős könyvvitel 12 milliós bevételi értékhatárig, bérszámfejtés és járulék bevallás, áfa és egyéb bevallások, pályázat írás és elszámolás, munka és alvállalkozói szerződések.

 • Egyszerűsített végelszámolás

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható könyvelő iroda, szeretek velük dolgozni.

Mária
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő egyszerűsített végelszámolás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Antik bútor restaurálás: mennyi a munkadíj Szombathelyen?

Szombathelyen az antik bútor restaurálás átlagára 39900 - 74900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Antikbútor Restaurátorok - mi alapján választhatunk Szombathelyen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok antikbútor restaurátort Szombathelyen?

Jelenleg 25 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ANTIK BÚTOR RESTAURÁLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy antikbútor restaurátor?

Egy antikbútor restaurátor a következő munkával kereshető meg: antik bútor restaurálás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi antikbútor restaurátor?

Egy jó antikbútor restaurátor részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor antikbútor restaurátort hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas