Tolmácsolás szolgáltatásra van szükséged Szombathelyen és környékén?

Tolmácst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tolmács szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 28 tolmács közül! Korrekt tolmácsolás árak: 9900-18600 Ft/nap. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szombathelyen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szombathelyen környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 tolmács most online

Julia G.

Julia G.

Tudok segíteni.

Norbert P.

Norbert P.

Közeli megoldás.

Csaba S.

Csaba S.

Érdekel.

Mennyibe kerül a tolmácsolás Szombathelyen?

9900 - 18600 Ft/nap

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb tolmácsk Szombathelyen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tolmácst!

ZIta M.
ZIta M. 9700 Szombathely Online

 • Tolmácsolás

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Frau Mag. Nada Endres ist eine erfahrene, professionelle Übersetzerin! Einfach top! Viele Sprachen, professionelles Service, sehr gute Arbeit und günstigere Preise. Jederzeit wieder!

Tímea
2 éve

 • Tolmácsolás

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Gyors,pontos,rugalmas!Köszönöm!

Fanni
2 éve

 • Tolmácsolás

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Hihetetlen gyors és precíz munkavégzés és olyan dolgokat is megoldottak valamint segítettek megoldani.

Mór
2 éve

 • Tolmácsolás

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

tobszori probalkozas ellenére sem reagaltak a telefon hivasunkra sem a kapucsengore. (hetfö 30 oct) ez megbizhatatlansag es felesleges idöpazarlas

Andi
2 éve

 • Tolmácsolás

  4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Herr Mag. ALI ist sehr freundlich und legt viel Wert auf Genauigkeit und Richtigkeit der Daten und deren Übersetzung استاذ باسل مترجم محترم و دقيق جدا في عمله خدمه ممتازه و سريعه اتمنى لك كل التوفيق (Translated by Google) Herr Mag. ALI ist sehr freundlich und legt viel Wert auf Genauigkeit und Richtigkeit der Daten und deren Übersetzung Professor Basil is a respected translator who is very accurate in his work Excellent and fast service I wish you all the best

 • Tolmácsolás

  4300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Többször is igénybe vettem már a forditóiroda szolgáltatásait, és mindig meg voltam elégedve vele. Szilvia könnyen elérhető, gyorsan válaszol, azonnal kaptam árajánlatot, a forditások pedig pár napon belül elkészültek. Az elkészült anyagokkal elégedett voltam.

György
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tolmács szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tolmács tolmácsolás közben Szombathelyen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panel ajtó felújítás: milyen árak vannak Szombathelyen?

Szombathelyen a panel ajtó felújítás átlagára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - hogyan választhatunk Szombathelyen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ajtószerelőt Szombathelyen?

Ebben a pillanatban 31 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANEL AJTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek ajtószerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált ajtószerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: panel ajtó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi ajtószerelő segítségét?

Egy megbízható ajtószerelő a panel ajtó felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha ajtószerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas