Minőségi aszfaltozás Tatabányán. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Útépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj útépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 útépítő közül! Korrekt aszfaltozás árak: 6500-12200 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Tatabányán környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 útépítő most online

Alajos

Alajos

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

Károly

Károly

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az aszfaltozás Tatabányán?

6500 - 12200 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb útépítők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező útépítőt!

Kertépítés, kerttervezés Budapesten és környékén. Teljes körű kivitelezés. 26 év tapasztalat. Kerttervezés 3D-ben. Profizmus. Kertépítés felsőfokon.

 • Aszfaltozás

  2200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mindig gyors korrekt kiszolgálás.

Kertgondozás folyamatos vagy eseti jelleggel Bp-en, diplomás szakemberektől baráti árakon. Kerttervezés, kertépítés, sövénynyírás, fűnyírás, fakivágás, ültetés alanyi áfa mentesen. Eseti kertgondozás. Kertépítés. Fűnyírás, kaszálás. Folyamatos kertgondozás.

 • Aszfaltozás

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Csodaszép, sokféle növény. Kedves eladók.

Fakivágási, faápolási szolgáltatások alpintechnikával, emelőkosaras gépekkel. Díjmentes felmérés, szaktanácsadással, teljeskörű felelősségbiztosítással. Díjmentes árajánlat. Gépi tuskóirtás. Fakivágás emelőkosárból.

 • Aszfaltozás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Jól felszerelt öntözéstechnikai szaküzlet, barátságos kiszolgálással, bő árukészlettel!

Az általad kiválasztott áruházunkban személyesen átveheted rendelésed. Rendelj még ma! Gyors és biztonságos termék kiszállítás az egész országban. Nézd meg kínálatunk.

 • Aszfaltozás

  2500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kitűnő munka, megbízhatóság jellemzi a céget. Csak a legjobbakat tudom mondani, ill. írni!

Lakossági magánszemélyeknek, vállalkozásoknak kivitelezünk. alapásás árokásás , modern gép. Az árokásástól a tereprendezés és az építkezés igényein át – a sitt szállításig.

 • Aszfaltozás

  2400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

0-20-as Mart aszfaltért mentem, előre egyeztettem telefonon. A helyszínen valami maradék fogadott, tele öklömnyi darabokkal. De még rongyot, és beton darabok is voltak benne. Ezzel nincs baj, de az a lekezelő modor, a hogy az idős tulajdonos kioktatott: hogy már pedig az egy osztályozott anyag, az nem éppen ügyfél barát hozzá állás. Azért értékelendő, hogy a többiek kedvesek, és segítőkészek voltak. Legalább ők elnézést kértek, hogy 30 km autóztam potyára, és elmondták, hogy sajnos elfogyott a korrekt anyag.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj útépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy útépítő aszfaltozás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok