Épület bontás Tatabányán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Épületbontómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj épületbontó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 30 épületbontó közül! Korrekt épület bontás árak: 7000-13200 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Tatabányán környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 épületbontó most online

János

János

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az épület bontás Tatabányán?

7000 - 13200 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb épületbontók Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező épületbontót!

Árok ásás, terep rendezés, föld kiemelés nálunk a leggyorsabban. Gépparkunk a kicsitől a nagyig kiszolgálja ügyfeleinket.

 • Épület bontás

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Profi jó csapat!

Modern gépparkunkkal és tapasztalt gépkezelőnkkel, gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Az...

 • Épület bontás

  2100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Partnercég

A gépi földmunka sokféle szakértelmet és pontosságot igényel, amit tőlünk mind megkapsz. Tudj meg mindent pontosan a gépi földmunkáról. Kérd az Ingyenes helyszíni felmérésünk!

 • Épület bontás

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Évek óta ide járok,mindig figyelmes udvarias a kiszólgálás

Régóta szeretnél medencét de nem tudod, hogy lehetne megvalósítani a vágyadat? Mutasd meg nekünk álmaid medencéjét, és mi megvalósítjuk elképzelésed. Hőszigetelt medence. 25 év Tapasztalat. Automatizált okos medence.

 • Épület bontás

  2400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó olcsó

Ömlesztett árú szállítás, sóder, töltő-termő föld, zúzott kő, sitt szállítás, teherautó

 • Épület bontás

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Mindig kedves és szakértő hozzá állás . Az építőknek nagyon jó ízlésük van, bátran lehet rájuk hagyatkozni, és persze a szakértelmük megkérdőjelezhetetlen.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj épületbontó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy épületbontó épület bontás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Épület bontás: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán az épület bontás átlagára 5100 - 9600 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Épületbontók - mi alapján válasszunk Tatabányán?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek épületbontót Tatabányán?

Ebben a pillanatban 21 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÉPÜLET BONTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk épületbontót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható épületbontót megbíznod ha erre van szükséged: épület bontás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi épületbontó?

Egy jó épületbontó részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: épületbontó?

Ha egy megfelelő épületbontó segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Épület bontás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas