Betonfúrás Tatabányán tapasztalt szakemberekkel!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ezermester szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 29 ezermester közül! Korrekt betonfúrás árak: 22900-42900 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Tatabányán környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 ezermester most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvállalom.

Peter

Peter

A környéken vagyok.

Peter

Peter

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a betonfúrás Tatabányán?

22900 - 42900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb ezermesterek Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ezermestert!

Ezermesterként az ön szolgálatára. Látogasonn el weboldalamra.

 • Betonfúrás

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan érkeztek, precizek! Ajánlani tudom!

Betonelemek vágása, fúrása, eltávolítása. Panel-, tégla-, vasbeton falak fúrása, vágása. Rövid határidővel elérhető áron. Hívjon minket bizalommal készséggel...

 • Betonfúrás

  3100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, minőségi és az elvárásokat is felülmúló munkát végeztek. Korrekt számlázás. Szívesen ajánlom mindenkinek.

Nálunk nincs lehetetlen. Minden típusú ház körüli feladatra megoldást találunk. Amit meg lehet javítani, megjavítunk, elkerülve a nagyobb kiadásokat.

 • Betonfúrás

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Köszönjük még egyszer a teljes parketta munkálatok kivitelezését. Családunk nagyon meg volt elégedve az Ön alapos munkájával, valamint a telefoni megbeszéltek után gyakorlatilag azonnal tudott jönni, minde e mellett a megbeszéltek szerint és időben kész is lett a feladattal. Így mi csak ajánlati tudjuk! Köszönjük, Gábor

Alumínium és fa redőny motorizálása szakszerűen. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára.

 • Betonfúrás

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Lászlóra véletlenül találtam hirdetés útján, és egy elég egyedi - számomra akkor nehezen kivitelezhető - kéréssel kerestem meg. Nem hezitált, azonnal rendelkezésemre állt, és hamarabb is megoldotta, mint ahogyan azt ígérte. Jó kedélyű, segítőkész ember. László, köszönöm szépen!

Betonfúrás Betonvágás | Fúrás nagyban! | Gyors, szakszerű, precíz - Akár 2 órán belül! Betonfuratok készítése 600 mm átmérőig, bármilyen falba. Lakosságnak, és cégeknek is!

 • Betonfúrás

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Több hónapos ígérgetés után végre felmérte a munkát, kárpótlásként" rövid határidejű teljesítést ígért, majd eltűnt és nem tudtam utolérni. Hetekig naponta többször hívtam, néha sms-ben viszahívást ígért, néha azt, hogy a következő nap hozza a munkát, de természetesen egyik sem történt meg. Végül a honlapjukon megtalálható elérhetőségen a számlázással foglalkozó hölgy segítségét kértem a konyhaszekrény lábazatom visszaszerzésében. A hölgy nagyon korrekt módon segített, visszahívott, egyeztetett velem és nyomást gyakorolt az asztalos kollégára, hogy legalább az elvitt takaróléceket visszahozza.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ezermester szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester betonfúrás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Betonfúrás: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán a betonfúrás átlagos ára 27000 - 50600 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - hogyan válasszunk Tatabányán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ezermestert Tatabányán?

Ebben a pillanatban 23 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BETONFÚRÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ezermester?

Egy ezermester a következő munkával bízható meg bátran: betonfúrás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi ezermester?

Egy jó ezermester pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: betonfúrás?

A betonfúrás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy ezermestert nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas