Redőny szerelés Tatabányán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ezermester szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 27 ezermester közül! Korrekt redőny szerelés árak: 8900-16700 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Tatabányán környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 ezermester most online

Győző

Győző

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvállalom.

Attila

Attila

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a redőny szerelés Tatabányán?

8900 - 16700 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb ezermesterek Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ezermestert!

Árnyékolás, biztonság, hosszú élettartam, hő és hangszigetelés, könnyen tisztán tartható. Leendő ügyfeleink árnyékolástechnikai igényeire lehető legoptimálisabb megoldást nyújtsuk. Alumínium Redőny. Motoros Redőny. Vakolható Redőny.

 • Redőny szerelés

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Precíz szakember. Pontosan érkezett,minőségi munkát végzett a vállalt határidőn belül. A régi hajópadlónkat újjá varázsolta. Ajánlani tudom mindenkinek.

Egyedi és előregyártott karnisok. Karnist a gyártótól, gyorsan, kedvező áron.

 • Redőny szerelés

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Pontos ,precíz ,megbízható, kiváló szakember!

Döntse el, mely ezermester munkák felelnek meg leginkább Önnek. Hozzon létre egy profilt, és kapjon pozitív értékelést, amellyel új megbízókat érhet el. Wilio szabad. Szakemberek szinten. Minősített kézművesek. Gyors és gondtalan.

 • Redőny szerelés

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Pontos,preciz,megbizható szakemberek.Csak ajánlom Őket mindenkinek!

Célom, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsak a már meglévő és a jövőbeni Ügyfeleim számára. Egyéni vállalkozó. Keressen fel, szívesen segítek!

 • Redőny szerelés

  2900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

üvegezés 2 kerület 1 kerület 13 ker 14 ker 5 ker 6 ker Biztosító által elfogadott számla! Ablak kirakat termo tükör méretere vágása üvegezése olcsón non-stop számlával.

 • Redőny szerelés

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Interneten találkoztam a nevével.Megnéztem a munkáit, és nagyon tetszett.Amikor eljött,, megbeszéltük a problèmát, tanàcsot adott segített dönteni. A munkára pontosan érkezett,precízen pontosan jól dolgozott. Ha jó szakembert keres valaki,csak ajánlani tudom. Köszönöm a munkájàt!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ezermester szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester redőny szerelés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Redőny szerelés: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a redőny szerelés átlagára 7400 - 13800 Ft/m2. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Tatabányán a redőny szerelés szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ezermestert Tatabányán?

Ebben a pillanatban 22 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést REDŐNY SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ezermester?

Egy ezermester a következő munkával bízható meg bátran: redőny szerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi ezermester segítségét?

Egy jó ezermester a redőny szerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha ezermestert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas