Csatorna felújítás Tatabányán tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Felújítás a csatornánál, Tatabánya - Ne keress tovább, a legjobb csatornázók a Qjob-on vannak! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 35 csatornázó közül, 3000-5600 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a csatornafelújításhoz! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdj neki, oszd meg velünk a felmerülő feladatot. A Tatabánya környékén elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy azonnal megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindez teljesen ingyenes!

5 szakember aki végzi a csatorna felújítási szolgáltatásokat most online

János

János

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

2500 - 4700 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csatorna felújítási szolgáltatásokat Tatabányán!

Műszeres Szivárgás Keresés Nyomás vesztesség okának kivizsgálása Megszüntetése. Garancia. Rendszerátmosás. Hatásfok Növelés Adalékos Kezelés Bontás nélküli...

  • Csatorna felújítás

    3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Tisztelt vezetöség Én érdeklödni szeretnèk,h mint magán szemèly csinálom a vizszerelést,villanyszerelést ha esetleg nemtudok elmenni az anyagér akkor telefonon vagy e-mailban tudok rendelni és postán kitudják Nekem hozni és hány nap alatt ér ide az az anyag amit renderek?? Bocsánat a sok kérdésért,de szeretnék mindenell tisztaba lenni mert hallotam jo hireket ami megtetszet!! elöreis köszönöm a válaszukat további szép napot!

Zoltán
2 éve

99% egyezés a Kád Lefolyó. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Kád Lefolyó keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search.

  • Csatorna felújítás

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkészek és van minden. Csak javasolni tudom🤗

János
2 éve

Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Minden típusú kazán, cirkó, fűtés javítás, szerelés, csere! Kérjen egyedi ajánlatot.

  • Csatorna felújítás

    3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkész, rugalmas és gyors kiszolgálás. Amire a házban vagy kertben szükség van, az itt mind kapható!

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Kérj szakértő segítséget csatorna javításában! Kattints most és kapj azonnali ajánlatokat a helyi, megbízható szakemberektől - minden kötelezettség nélkül! Ingyenes ajánlatkérés percek alatt!

Egy szakember aki végzi a csatorna felújítási szolgáltatásokat, csatorna felújítás közben Tatabányán