Szennyvízcsatorna építés Tatabánya szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvízhálózat kiépítés Tatabányán: Válaszd a Qjob-ot és bízd a legjobbakra a feladatot! Válogass 36 szakemberünk közül és kérj korrekt árajánlatot a szennyvízcsatorna építésre! Az árak 64900-121700 Ft/alkalomtól függnek, de garantáltan a legjobb szakemberek dolgoznak nálunk! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan kezdj neki a keresésnek! Oszd meg velünk a feladatot és mi azonnal felkeressük a környék legjobb szakembereit, akik árajánlatot adnak a munkára! Összehasonlíthatod a profilokat, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és kérhetsz további információkat is! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és élvezd a DÍJMENTES szolgáltatásunkat!

5 szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna építési szolgáltatást most online

Péter

Péter

erdekel.

Árpád

Árpád

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

73400 - 137700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a szennyvízcsatorna építési szolgáltatást Tatabányán!

Ideális megoldása hibás csövek felújítására vagy csövek közti méretváltozás esetén is. Földben, falazatokban futó csőrendszerek bontás és feltárás nélküli javítása. Budapest és Pest megyében. Garanciális munkavégzés. Kedvező ár, precíz munka.

  • Szennyvízcsatorna építés

    6000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Első alkalommal megkaptam amit akartam,pedig sok másik helyen nem is értették mit keresek vagy azt mondták hogy ilyen nekik nincs is. Normális volt a kiszolgálás is. Visszatérek ha szükségem van bármire is.

Ferenc
2 éve

Szívó-kotrógépes munkákra keres megoldást? Építkezésen vagy az iparban is számíthat ránk! Gázvzeték bontásától a talaj szivattyúzáson át a kotrógépes munkákig segítséget...

  • Szennyvízcsatorna építés

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ha siet az ember,akkor nem biztos hogy jó választás ez a hely. A két raktáros akivel találkoztam, az egyikük szerintem kezdjen el munkahelyet keresni mert ritka nagy bunkó, a másik pedig tényleg kedves segítőkész és tisztelettudó volt.

István
2 éve

Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Minden típusú kazán, cirkó, fűtés javítás, szerelés, csere! Kérjen egyedi ajánlatot.

  • Szennyvízcsatorna építés

    3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkész, rugalmas és gyors kiszolgálás. Amire a házban vagy kertben szükség van, az itt mind kapható!

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szennyvízhálózat kiépítőktől?

Rendelj most szakembert szennyvízcsatorna építésre! Árajánlatok percek alatt, INGYEN és kötelezettségmentesen. Válassz ellenőrzött, helyi szakembert! Kattints ide!

Egy szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna építési szolgáltatást, szennyvízcsatorna építés közben Tatabányán