Teljes körű szennyvízcsatorna kivitelezés Tatabányán. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvízcsatorna kivitelezés? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket! Válogass 35 korrekt csatornázó közül, akik egyedi árajánlatot adnak neked. Az árak 69800-131000 Ft/alkalom között változnak, a végleges ár a feladat összetettségétől függ. Keress minket a feladattal, és mi azonnal eljuttatjuk a szakemberek ajánlatát. Összehasonlíthatod a profilokat, a visszajelzéseket és extra információkat kérhetsz a munkájukról. Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES, így kockázat nélkül használhatod a Qjob-ot a legjobb szakemberek megtalálásához Tatabányán és környékén!

5 szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna kivitelezési szolgáltatásokat most online

Barnabás

Barnabás

Ma is elvallalom.

Gyula

Gyula

A környeken vagyok.

István

István

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

74700 - 140100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a szennyvízcsatorna kivitelezési szolgáltatásokat Tatabányán!

Vízvezeték szerelés, Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Szennyvízcsatorna kivitelezés

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos ítt sem volt az az alkatrészt amit a másik boltban is kerestem. De itt legalább a szaki felvilágosítást tudott adni arról hogy egy eltünőben lévő alkatrész...

László
2 éve

Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Kérjen tanácsot díjmentesen. Minden gázkészülék, és márka esetén hívhat bennünket!

  • Szennyvízcsatorna kivitelezés

    5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Szuper tapasztalatú hölgy az eladó, nyugodtan lehet tanácsot kérni, kiválóan összeállítja a szükséges termékeket a munkálatokhoz.

Zoltán
2 éve

Vállaljuk ásott, fúrt kutak, illetve minden típusú kút teljes körű tisztítását! Lehet ásott vagy fúrt kút. Kút tisztítás. Az egész ország területén.

  • Szennyvízcsatorna kivitelezés

    5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Minden egy helyen, jó áronn.Segitő kész eladók.

Miklós
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Szükséged van szennyvízcsatorna kivitelezési szolgáltatásokra? Rendelj MOST INGYEN azonnali árajánlatot ellenőrzött, helyi szakembereinktől, akik PERCEKEN belül érkeznek. Ne habozz, RENDELJ MOST!

Egy szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna kivitelezési szolgáltatásokat, szennyvízcsatorna kivitelezés közben Tatabányán