Fordított ozmózis víztisztító beszerelése Tatabányán tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsd meg a vizet fordított ozmózissal! Válaszd ki a legjobb szakembert 34 lehetőség közül! Korrekt árak: 10800-20300 Ft/db, az ár attól függ, hogy milyen típusú tisztítóra van szükséged. Találd meg a legjobb szakembert Tatabányán és kérj árajánlatot a Qjob-on! Nálunk megtalálod a legmegbízhatóbb szakembereket, akik azonnal felkeresnek, hogy megoldják a problémádat! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. Ne habozz, próbáld ki most, és az egészet DÍJMENTESEN kapod!

5 szakember most online

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszallas.

Péter

Péter

erdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

9100 - 17100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Tatabányán!

Az ország teljes területén vállaljuk meglévő kutak javítását, tisztítását, karbantartását. Több mint 10 év tapasztalat, precíz munka. Keressen minket kérdéseivel bátran.

  • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

    3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

4! ....mert lehetne gyorsabb a kiszolgálás.

Attila
2 éve

Vízvezeték szerelés, Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos ítt sem volt az az alkatrészt amit a másik boltban is kerestem. De itt legalább a szaki felvilágosítást tudott adni arról hogy egy eltünőben lévő alkatrész...

László
3 éve

Emésztőgödörhöz, pöcegödörhöz, házi szennyvíztartályhoz természetes megoldás! Bízzon bennünk, bízzon a jótékony baktériumokban! Bármilyen emésztőhöz. Feloldja a zsírokat. Megszűnnek a dugulások. Szilárd anyagot lebontja. Nincs kellemetlen szag.

  • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Remek gyors kiszolgálás,olcsó

Ferenc
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, fordított ozmózis víztisztító beszerelése közben Tatabányán