Víztisztító szűrőcsere Tatabánya területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Víztisztító szűrőcsere? Bízd a legjobbakra! Válassz 36 vízvezeték szerelő közül, 9800-18300 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legmegbízhatóbb szakembereket a víztisztító szűrőcserehez! Nincs ötleted, hogyan találj szakembert a Qjob-on? Semmi probléma! Oszd meg velünk a feladatot, és a Tatabányán környezetében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. Az árak 9800-18300 Ft/db között változhatnak, attól függően, hogy milyen típusú szűrőt szeretnél cserélni. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és élvezd a DÍJMENTES szolgáltatást!

6 szakember vagy szerviztechnikus most online

Zsolt

Zsolt

A környeken vagyok.

Adalbert

Adalbert

Ingyenes kiszallas.

Ádám

Ádám

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

10200 - 19100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek vagy szerviztechnikusok Tatabányán!

Ideális megoldása hibás csövek felújítására vagy csövek közti méretváltozás esetén is. Földben, falazatokban futó csőrendszerek bontás és feltárás nélküli javítása. Budapest és Pest megyében. Garanciális munkavégzés. Kedvező ár, precíz munka.

  • Víztisztító szűrőcsere

    6000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Első alkalommal megkaptam amit akartam,pedig sok másik helyen nem is értették mit keresek vagy azt mondták hogy ilyen nekik nincs is. Normális volt a kiszolgálás is. Visszatérek ha szükségem van bármire is.

Ferenc
3 éve

Műszeres Szivárgás Keresés Nyomás vesztesség okának kivizsgálása Megszüntetése. Garancia. Rendszerátmosás. Hatásfok Növelés Adalékos Kezelés Bontás nélküli...

  • Víztisztító szűrőcsere

    3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Tisztelt vezetöség Én érdeklödni szeretnèk,h mint magán szemèly csinálom a vizszerelést,villanyszerelést ha esetleg nemtudok elmenni az anyagér akkor telefonon vagy e-mailban tudok rendelni és postán kitudják Nekem hozni és hány nap alatt ér ide az az anyag amit renderek?? Bocsánat a sok kérdésért,de szeretnék mindenell tisztaba lenni mert hallotam jo hireket ami megtetszet!! elöreis köszönöm a válaszukat további szép napot!

Zoltán
2 éve

Az ország teljes területén vállaljuk meglévő kutak javítását, tisztítását, karbantartását. Több mint 10 év tapasztalat, precíz munka. Keressen minket kérdéseivel bátran. Az egész ország területén. Teljes felelősségvállalás. Teljeskörű kivitelezés.

  • Víztisztító szűrőcsere

    5200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyors Precíz árúátvétel! Szállító

Viktor
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget bármilyen problémára! Rendeld meg most a szerviztechnikus szolgáltatásunkat és egy pillanat alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Ne habozz, próbáld ki INGYEN és kötelezettségmentesen!

Egy szakember vagy szerviztechnikus, víztisztító szűrőcsere közben Tatabányán