Kémény építés Tatabányán tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 29 tetőfedő közül! Korrekt kémény építés árak: 58700-110100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Tatabányán környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 tetőfedő most online

János

János

Ma is elvallalom.

Lénárd

Lénárd

A környeken vagyok.

Béla

Béla

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a kémény építés Tatabányán?

58700 - 110100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Minőségi alapanyagok használata, tapasztalt szakemberek által. Kérjen ingyenes árajánlatot. Tetőfedés, tetőfelújítás, bádogos és ácsmunka. A munkánkra garanciát vállalunk. Garancia.

 • Kémény építés

  7800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Precíz munka jó áron.

Amennyiben tetőtér purhabbal kivitelezett szigetelésére van szüksége, ránk számíthat. Az ország minden településén vállaljuk tetőterek szórt poliuretán hab szigetelését.

 • Kémény építés

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon sok árucikk a kínálatból csak rendelésre (kb 1 hét) elérhető. Egyébként kedvesek, előzékenyek.

Ria H
2 éve

Gyártói kapcsolat, kedvező csomagárak. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Lakástakarék használható. 3MForint Állami támogatás. Programok.

 • Kémény építés

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Szuper

Tetőfedő bádogos ács Budapesten és környékén, gyors kiszállás, precíz tetőfedő csapat. Minőségi tetőfedések cseréppel, cseréplemezzel, trapézlemezzel vagy korcolt fedéssel.

 • Kémény építés

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szép bádogos munkát végeznek, szépen és gyorsan dolgoznak. Az ereszcsatorna amit tőlük rendeltünk szintén gyorsan kiszállításra került. Telefonon is mindig elérhetőek, segítőkészek, áraik is jók, termékek minősége kiváló. Csak ajánlani tudom őket, főleg a segítőkészségük és a precíz/szép/minőségi munkájuk (valamint termékeik) miatt!

Gerard és Lindab tetők kivitelezése garanciával. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Most akár 20% kedvezménnyel. Akár 15 év garancia! Hívjon minket most! Kérjen árajánlatot! Országosan elérhető. Szolgáltatások: új tetők építése, régi tetők felújítás.

 • Kémény építés

  8000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt

Stamina.
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő kémény építés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény építés: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán a kémény építés átlagos ára 52400 - 98300 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható értékeléseket?

Tatabányán a kémény építés szolgáltatáshoz már 30 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Tatabányán?

Jelenleg 23 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal kereshető meg: kémény építés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a kémény építés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha profi tetőfedő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A kémény építés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas