Tetőfedés Tatabánya területén!

Kőművesmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kőműves szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 30 kőműves közül! Korrekt tetőfedés árak: 1400-2600 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Tatabányán környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 kőműves most online

Lórand

Lórand

A környéken vagyok.

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszállás.

Gabor

Gabor

Érdekel.

Mennyibe kerül a tetőfedés Tatabányán?

1400 - 2600 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kőművesek Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Akciós Bádogos, Tetőfedő Munkák az Egész Ország területén. Kérjen Ingyenes Ajánlatot Most. Profi munka kedvező áron! Hétvégén is Hívhat! Ingyenes Kiszállással az egész...

 • Tetőfedés

  6900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Sokat járok ide. Minőségi cikkeket árulnak és tanácsot is bármikor kérhetek!

lapostető szigetelés, precíz munka, megbízható szakemberek, garancia, hőszigetel...

 • Tetőfedés

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló kiszolgálás.Köszönöm

Palatetők teljes felújítása, bontással és bontás nélkül is. Akár 1 hét alatt! Válassza profi és tapasztalt csapatunkat, garantált árak és minőség! Garanciális kivitelezés.

 • Tetőfedés

  8600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Korekt

Profi munka kedvező áron! Hétvégén is! Ingyenes kiszállással, és Állapotfelméréssel. Cserepeslemez Tetőfedés palatetőre, Kérjen Ajánlatot Most, Ingyenes Kiszállással. Hétvégén is hívhat. Akciós Árak. Minőségi munka. Szolgáltatások: Tetőfedés, Bádogozás.

 • Tetőfedés

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Vezetőjükkel az élen, minden tekintetben profi csapat! Rövid időn belül kaptunk a munkára ajánlatot, a megrendelés után mindent határidőre, kiváló minőségben teljesítettek. Nálunk kocsibeállót készítettek, miután végeztek arra gondoltam, hogy ilyen csapatra lenne szükség minden szakmában! Köszönet a munkájukért!

Kéményjavítás, kéményszerelés, kéménybélelés minden kéménytípusra. Kazáncsere. Készülékcsere. Kondenzációs kémény. Kéménybélelés, FuranFlex.

 • Tetőfedés

  6700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Bösèges àrukinàlat,ha nincs hamar megrendelik,csak dràga a fuvar,mèg helyben is.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kőműves szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves tetőfedés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőfedés: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a tetőfedés átlagára 1300 - 2400 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - mi alapján választhatunk Tatabányán?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Tatabányán?

Ebben a pillanatban 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kőműves?

Egy kőműves ezzel a feladattal bízható meg: tetőfedés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi kőműves segítségét?

Egy megbízható kőműves a tetőfedés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: kőműves?

Ha profi kőműves segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A tetőfedés és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas