Lakásfelújítás Tatabánya területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb kivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 34 kivitelező közül, 24800-46500 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a lakásfelújítás! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Tatabányán közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 kivitelező most online

Levente

Levente

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a lakásfelújítás Tatabányán?

24800 - 46500 Ft/nm

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb kivitelezők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Komplett Lakás és Házfelújítás Gyorsan és Minőségi Munkával | Felmérés és Biztosítás. Rövid Határidővel Pincétől a Padlásig Felújítjuk Házát vagy Lakását. Kérjen Ajánlatot! Minőségi Munkavégzés. Írásos Garancialevél. Gyors Munkakezdés. Díjtalan Felmérés. Főbb szolgáltatásaink: Parketta csiszolás; Gipszkarton szerelés; Kerítés festés. Lakások teljes körű felújítása

 • Lakásfelújítás

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyors kiszállás, korrekt munkavégzés, azonnali segítség, szakmailag abszolút naprakész, teljeskörű tájékoztatás, teljes munkavégzés a rossz bojler leszerelésétől kezdve annak elvitelén át egészen az új bojler beüzemeléséig, teljeskörű tájékoztatás a további teendőkről. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!!

Régi ház felújítás költségei. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Az összes válasz. Több forrás egyesítve. Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Gyors és megbízható. Fedezzen fel minket most! Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszoba festés; Geometrikus falfestés; Csövek festés. Régi Ház Felújítás Költségei

 • Lakásfelújítás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Mi a neten találtunk rájuk és könnyű telwfonos egyeztetést követően már aznap személyesen találkoztunk. El mondtam elképzeléseimet, melyet össze egyeztetve a szakmai dolgokkal megállapodtunk egy árajánlatban. Az árajánlat részletes és egyértelmű volt. Ezt követően a megbeszélt időpontra pontosan érkeztek ( ettől sajnos el szoktam más mesterek" miatt) és a megbeszélt munkát elvégezték. Ezt követően a megküldött számlán lévő összeg kifizetésekor találkoztunk, ami fedte az árajánlatban szereplő összegeket.

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Fix határidőkkel. Megbízható kivitelező. Állami támogatásra is.... Szolgáltatásaink: Panellakás átalakítás; Falfestés szivaccsal; Cső festés. Mindent elvégzünk

 • Lakásfelújítás

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időpontnál 40(!) perccel korábban jöttek volna, ami nekem nem volt alkalmas. Ezen megsértődtek, és nem is jöttek egyáltalán. Ez csak később, egy telefonhívás után derült ki, maguktól nem értesítettek volna...

Vállalunk külső és belső teljes körű ház és lakásfelújítást, átalakítást igényes. kivitelben magán és közületi megrendelőink számára referenciákkal, garanciával. ingyenes árajánlat. szobafestés gipszkarton. csatornázás fűtésszerelés. lakásfelújítás generálban. Szolgáltatásaink: Járólap felújítás; Gipszkartonozás tetőléccel; Konyha festés. Teljeskörű Generálkivitelezés

 • Lakásfelújítás

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletes választás volt Önökkel végeztetni a munkát. Segítettek a gázbojlerről villanybojlerre történő átállás során a legoptimálisabb megoldást megtalálni. Mindazt a munkafolyamatot, amit tájékoztatójukban ígértek, maradéktalanul elvégezték. Külön értékelem, hogy a munkát az első telefonhívásomat követő napon már be is fejezték. A szolgáltatás vállalási árát a végzett munka sokrétűségét tekintve reálisnak ítélem. Többek között különösen azoknak ajánlom figyelmébe vállalkozásukat, akik azzal a problémával találkoznak, hogy állagromlott kéményük miatt záros határidőn belül villanybojleres melegvízellátásra kell áttérniük.

Szobafestés, Burkolás, Villanyszerelés, Vízszerelés, álmennyezet építés Szolgáltatásaink: Parkettázás; Festés hengerrel; Erkély műkő felújítás. Bontás

 • Lakásfelújítás

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

2021 július 16-a találkoztam a csapattal először. Csak jó véleményt tudok írni. Pontosak, megbízhatóak. Probléma megoldásuk felsőfokú. Segítőkészségük 100%. Mindenkinek Őket ajánlom. Köszönöm a mai munkájukat és kedvességüket.

Tetőfedés es lakás felújítás Bízzon meg szakembereket, és keltse új életre projektjét. Lakás felújítás Bármilyen építkezést szeretne, gondoskodunk a kiváló kivitelezésről. Amiket vállalok: Vinil tapétázás; Festés előtti falcsiszolás; Panel wc felújítás. Lakásfelújítás

 • Lakásfelújítás

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, korrekt cég. Pár napon belül kijöttek, még telefonon kikérdeztek a készülékről, tájékoztattak az esetleges legrosszabb esetről és annak költségeiről. Gyorsan, nyavalygás nélkül dolgoznak, udvariasan kommunikálnak. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező lakásfelújítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakásfelújítás: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán a lakásfelújítás átlagos díja 2600 - 4800 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - mi alapján választhatunk Tatabányán?

Tatabányán a lakásfelújítás szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakásfelújítás kivitelezőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁSFELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező ezzel a munkával bízható meg: lakásfelújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy jó lakásfelújítás kivitelező a lakásfelújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor lakásfelújítás kivitelezőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas