Konyha felújítása Tatabánya területén!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb kivitelezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 32 kivitelező közül, 41000-77000 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a konyha felújítása! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Tatabányán környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 kivitelező most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a konyha felújítása Tatabányán?

41000 - 77000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Otthonfelújítási céljaid megvalósításához ismerd meg az OTP-nél elérhető lehetőségeket. Megoldásainkkal segítünk, ha nem áll rendelkezésedre a felújításhoz szükséges összeg! Amiket vállalok: Panellakás felújítás; Dekorációs falfestés; Festés falra. Válasszon minket

 • Konyha felújítása

  2600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Egy 150 literes, korosodó bojlert cseréltettem le velük egy meglehetősen kicsi fürdőszobában. Fogalmam sincs, hogy emelték le, hogy szinte semmit se kellett kipakolni a fürdőből, de megemelem a kalapom előttük. 1 óra alatt végzett a 3 fős brigád, semmi maszatolás, bénázás, ahogy azt kell. Fizetendő összeg előre letárgyalva, plusz pénzért felraktak még egy szelepet, ami opcionális volt, de én kértem. Mindenkinek ajánlom őket, jól dolgoznak.

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Állami támogatásra is. Garanciális munka. Megbízható... Feladatok amiket vállalok: Tapétázás; Mennyezet gipszkartonozás; Járólap festés. Részletek weboldalunkon

 • Konyha felújítása

  1800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

2022-ben találkoztam Nyáriékkal először, akkor a legénylakásomban eléggé döcögősen működő régi villanybojler adta meg magát véglegesen. Szimpatikus volt, ahogyan az első telefonos kapcsolatfelvétel során nekem, laikus számára is érthető módon magyarázták el, hogy milyen adatokra, fényképekre lenne szükség ahhoz, hogy mielőbb árajánlatot tudjanak adni és a cserét el tudják végezni, valamint, hogy a fogyasztási igényeimnek megfelelő készülék kerüljön felszerelésre. A csere megtörtént, és a beüzemelést követően is világos iránymutatást kaptam arra vonatkozóan, hogy hogyan működtethetem az új bojlert gazdaságosan és optimálisan. Ezután még évekig használtam az általuk felszerelt bojlert, minden probléma nélkül. Azóta már egy másik lakásban is őket hívtam segíségül, amikor a kisfiunk megszületését követően az 50 literes bojler karcsúnak bizonyult, és egy nagyobbra lett szükségünk.

Vállaljuk lakások, házak és üzlethelyiségek átalakítását, teljes körű felújítását! Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Teljes körű garancia. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Kád felújítás; Glettelés előtti mélyalapozás; Ajtó festés. 1-3 hét jellemző kezdés

 • Konyha felújítása

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Az interneten találtam rájuk, telefonon mindent megbeszéltünk, másnap jöttek és egy szakszerű, precíz, tiszta munkát hagytak maguk után cirka egy óra alatt. Mindenképpen ajánlom.

Fő profilunk a lakásfelújítás, úgy családi ház, mint lakás vagy egyéb ingatlan esetében. Szolgáltatásaink: burkolás, kőműves munka, gipszkarton, villany, víz, fűtés szerelés. Feladatok amiket vállalok: Csempe leszedés; Aluminium radiátor festés; Tisztasági festés. Lakásfelújítás garanciával

 • Konyha felújítása

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek tudom ajánlani a MESTEREKET. Gyorsak, pontosak, udvariasak, minden úgy történt ahogy ígérték. Köszönöm!

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel.... Feladatok amiket vállalok: Panel folyosó felújítás; Gipszkarton szerelés; Fém kerítés festés. Forduljon hozzánk bizalommal

 • Konyha felújítása

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon meg voltam elégedve a hozzáállásukkal és a pontos, precíz munkavégzésükkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Házfelújítás Budapesten és Pest megyében 16 év tapasztalatával. Feladatok amiket vállalok: Panellakás konyha felújítás; Gipszkarton profilok szerelése; Panel erkély felújítás. Mindent elvégzünk

 • Konyha felújítása

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Telefonon beszéltünk, egy kedves szomszéd gáz üzemű vízmelegítőjének villanybojlerre cserélésével kapcsolatban. Részletesen tájékoztattak ponotsan mi, hogyan fog történni, mire van szükség a munka elvégzéséhez. A megbeszélt időpontban pontosan érkeztek, előtte telefonáltak. Tisztelettudó, udvarias kommunikáció mellett, a munkát 1,5 óra alatt végezték el, kifogástalan minőségben. Mi nem keresünk tovább bojler ügyben más szakembert.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező konyha felújítása közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyha felújítása: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán a konyha felújítása átlagos ára 46200 - 86600 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakásfelújítás kivitelezőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 23 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHA FELÚJÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok lakásfelújítás kivitelezőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált lakásfelújítás kivitelezőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: konyha felújítása.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy megbízható lakásfelújítás kivitelező a konyha felújítása mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: konyha felújítása?

A konyha felújítása és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy lakásfelújítás kivitelezőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas