Teljes körű panellakás felújítás Tatabányán. Az Ön igényeire szabva!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb kivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 30 kivitelező közül, 20000-37500 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a panellakás felújítás! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Tatabányán környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 kivitelező most online

Attila

Attila

A környeken vagyok.

akos

akos

Ingyenes kiszallas.

Tamas

Tamas

erdekel.

Mennyibe kerül a panellakás felújítás Tatabányán?

20000 - 37500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Komplett Lakás és Házfelújítás Gyorsan és Minőségi Munkával | Felmérés és Biztosítás. Rövid Határidővel Pincétől a Padlásig Felújítjuk Házát vagy Lakását. Kérjen Ajánlatot! Minőségi Munkavégzés. Írásos Garancialevél. Gyors Munkakezdés. Díjtalan Felmérés. Főbb szolgáltatásaink: Parketta csiszolás; Gipszkarton szerelés; Kerítés festés. Lakások teljes körű felújítása

 • Panellakás felújítás

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyors kiszállás, korrekt munkavégzés, azonnali segítség, szakmailag abszolút naprakész, teljeskörű tájékoztatás, teljes munkavégzés a rossz bojler leszerelésétől kezdve annak elvitelén át egészen az új bojler beüzemeléséig, teljeskörű tájékoztatás a további teendőkről. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!!

Régi ház felújítás költségei. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Az összes válasz. Több forrás egyesítve. Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Gyors és megbízható. Fedezzen fel minket most! Főbb szolgáltatásaink: Fürdőszoba festés; Geometrikus falfestés; Csövek festés. Régi Ház Felújítás Költségei

 • Panellakás felújítás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Mi a neten találtunk rájuk és könnyű telwfonos egyeztetést követően már aznap személyesen találkoztunk. El mondtam elképzeléseimet, melyet össze egyeztetve a szakmai dolgokkal megállapodtunk egy árajánlatban. Az árajánlat részletes és egyértelmű volt. Ezt követően a megbeszélt időpontra pontosan érkeztek ( ettől sajnos el szoktam más mesterek" miatt) és a megbeszélt munkát elvégezték. Ezt követően a megküldött számlán lévő összeg kifizetésekor találkoztunk, ami fedte az árajánlatban szereplő összegeket.

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Fix határidőkkel. Megbízható kivitelező. Állami támogatásra is.... Szolgáltatásaink: Panellakás átalakítás; Falfestés szivaccsal; Cső festés. Mindent elvégzünk

 • Panellakás felújítás

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időpontnál 40(!) perccel korábban jöttek volna, ami nekem nem volt alkalmas. Ezen megsértődtek, és nem is jöttek egyáltalán. Ez csak később, egy telefonhívás után derült ki, maguktól nem értesítettek volna...

Vállalunk külső és belső teljes körű ház és lakásfelújítást, átalakítást igényes. kivitelben magán és közületi megrendelőink számára referenciákkal, garanciával. ingyenes árajánlat. szobafestés gipszkarton. csatornázás fűtésszerelés. lakásfelújítás generálban. Szolgáltatásaink: Járólap felújítás; Gipszkartonozás tetőléccel; Konyha festés. Teljeskörű Generálkivitelezés

 • Panellakás felújítás

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletes választás volt Önökkel végeztetni a munkát. Segítettek a gázbojlerről villanybojlerre történő átállás során a legoptimálisabb megoldást megtalálni. Mindazt a munkafolyamatot, amit tájékoztatójukban ígértek, maradéktalanul elvégezték. Külön értékelem, hogy a munkát az első telefonhívásomat követő napon már be is fejezték. A szolgáltatás vállalási árát a végzett munka sokrétűségét tekintve reálisnak ítélem. Többek között különösen azoknak ajánlom figyelmébe vállalkozásukat, akik azzal a problémával találkoznak, hogy állagromlott kéményük miatt záros határidőn belül villanybojleres melegvízellátásra kell áttérniük.

Szobafestés, Burkolás, Villanyszerelés, Vízszerelés, álmennyezet építés Szolgáltatásaink: Parkettázás; Festés hengerrel; Erkély műkő felújítás. Bontás

 • Panellakás felújítás

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

2021 július 16-a találkoztam a csapattal először. Csak jó véleményt tudok írni. Pontosak, megbízhatóak. Probléma megoldásuk felsőfokú. Segítőkészségük 100%. Mindenkinek Őket ajánlom. Köszönöm a mai munkájukat és kedvességüket.

Tetőfedés es lakás felújítás Bízzon meg szakembereket, és keltse új életre projektjét. Lakás felújítás Bármilyen építkezést szeretne, gondoskodunk a kiváló kivitelezésről. Amiket vállalok: Vinil tapétázás; Festés előtti falcsiszolás; Panel wc felújítás. Lakásfelújítás

 • Panellakás felújítás

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, korrekt cég. Pár napon belül kijöttek, még telefonon kikérdeztek a készülékről, tájékoztattak az esetleges legrosszabb esetről és annak költségeiről. Gyorsan, nyavalygás nélkül dolgoznak, udvariasan kommunikálnak. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panellakás felújítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás felújítás: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán a panellakás felújítás átlagára 3700 - 6900 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - hogyan válasszunk Tatabányán?

Tatabányán a panellakás felújítás szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakásfelújítás kivitelezőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 20 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek lakásfelújítás kivitelezőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lakásfelújítás kivitelezőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: panellakás felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakásfelújítás kivitelező?

A jó lakásfelújítás kivitelező pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: lakásfelújítás kivitelező?

Ha egy megfelelő lakásfelújítás kivitelező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A panellakás felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas