Külső homlokzat tervezés Tatabányán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 32 építészmérnök közül! Korrekt külső homlokzat tervezés árak — 3400-6300 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Tatabányán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 építészmérnök most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Bela

Bela

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a külső homlokzat tervezés Tatabányán?

3400 - 6300 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Eljárásunkkal a terveket teljes kivitelezési dokumentációval akár 8 hét alatt elkészítjük! Gyorsított háztervezési folyamat. Műszaki tanácsadás. Műszaki ellenőrzés. Jogi tanácsadás. Jogi ügyintézés.

 • Külső homlokzat tervezés

  8900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Profik!!!!

Világítástervezés és kivitelezés költséghatékony megoldásokkal és garanciával. Teljes körű világítástechnikai szolgáltatások épületüzemeltetők és karbantartók részére.

 • Külső homlokzat tervezés

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Lehúzás nagyon, hibásan dolgoznak

Professzionális 3D látványtervek belsőépítészeti kivitelezés bemutatásához, értékesítéshez. Aprólékos anyagkialakítás, tökéletes bevilágítás, óriási burkolat és bútor gyűjtemény.

 • Külső homlokzat tervezés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Többször elégedetten jártam ott.

Világítási szaktanácsadás vagy akár kivitelezésre kész beltéri terv készítése. Vedd igénybe világítás tervezési szolgáltatásunkat a minden igényt kielégítő eredményhez.

 • Külső homlokzat tervezés

  6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Sikerült rövid időn belül fogadniuk. Rugalmasan és korrekt módon intézték a klímatöltést. Pontosan becsülték meg a várható költséget. Végig kedvesek voltak. Szuper hely :)

Nimród
2 éve

Lakberendező, szálláshelyfejlesztő Szeretem úgy kötni össze a pontokat, ahogy előttem még senki: az idegenforgalmi közgazdász, vállalkozásfejlesztő és lakberendezési tanulmányaimat ötvözve egy olyan módszert alakítottam ki, ami a belső terek kialakítása és dekorálása során a célcsoport igényeit és szokásait veszi alapul: a célcsoporthoz igazítjuk a belső kialakítást, ezáltal megkönnyítve a pozicionálást és az eladást, elősegítve az ügyfélélmény emelését és végső soron a vendégelégedettséget. A specializációm kimondottan a vidéki vendégházak berendezése. Mindezek mellett természetesen foglalkozom klasszikus értelemben vett otthon teremtő lakberendezéssel is.

 • Külső homlokzat tervezés

  8900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Hulyenek nezi a noket es megprobal sokszoros munkafazisokat beiktatni, hogy tobb legyen az ara.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök külső homlokzat tervezés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Külső homlokzat tervezés: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán a külső homlokzat tervezés átlagára 2200 - 4100 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi értékeléseket?

Tatabányán a külső homlokzat tervezés szolgáltatáshoz már 27 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 21 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÜLSŐ HOMLOKZAT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt keresned amennyiben erre van szükséged: külső homlokzat tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

A jó építészmérnök részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: külső homlokzat tervezés?

A külső homlokzat tervezés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy építészmérnökt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas