Balkon tervezés Tatabányán gyorsan és hatékonyan!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 32 építészmérnök közül, 600-1100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a balkon tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Tatabányán közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 építészmérnök most online

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

Zoltan

Zoltan

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a balkon tervezés Tatabányán?

600 - 1100 Ft/nm

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb építészmérnökök Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. családi ház felújítás. felújítás. tervezés.

 • Balkon tervezés

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Profi, precíz munka és remek csapat!! A kocsi szebb lett mint újkorában, sorra dícsérik a végeredményt. Csak ajánlani tudom, ennél elégedettebb nem is lehetnék! Such a professional, precise work and great team!! The car is better than ever, I can only recommend them, could not be more satisfied with the quality, speed and work ethic they stand for!!

Költséghatékony energiafelhasználás smart home rendszerrel. Terveztesse meg velem!

 • Balkon tervezés

  10700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Jól gyorsan pontosan dolgoznak.

Több évtizedes pedagógusi pálya után nyílt alkalmam a szenvedélyemet immár professzionális szakmai szinten elsajátítani. Lakberendezőként boldogan tervezek akár konyhákat, akár egyes helyiségeket, csak úgy, mint komplett lakásokat, házakat. Örömömre szolgál, ha az emberek lakókörnyezetét olyanná tehetem, melybe boldogan sietnek haza :-)

 • Balkon tervezés

  9900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Készséges, pontis, tiszta. Ha valami félreértés adódott abban, hogy mi az elképzelésünk, gyorsan és morgolódásmentesen korrigálta

Norbert
2 éve

A társaság 2009-ben családi vállalkozásként alakult, az ingatlanpiac nyújtotta üzleti lehetőségek kihasználására és mind a mai napig családi irányítás alatt maradt. Kezdetben kizárólag saját beruházások keretében készítettünk design lakásokat, külsős megbízásokat nem vállaltunk. Az idő múlásával és az egyre több megkeresés hatására úgy döntöttünk, hogy bővítjük tevékenységünket és külsős megbízásokat is vállalunk lakberendezés, belső építészet és generál kivitelezés terén. Igyekszünk a megbízóink minden igényét kielégíteni magas fokú minőség iránti törekvésünkkel és maximalizmusunkkal. Minden megkeresésre egyedi árakat szabunk, hisz minden munka különböző, minden megrendelő eltérő preferenciákkal rendelkezik amihez mi legjobb tudásunk szerint igyekszünk alkalmazkodni. Áraink nem a legolcsóbbak, de nem is kívánunk azok lenni, azonban az elvégzett munka minőségéhez képest ár- érték arányban versenyképesek vagyunk továbbá a munkáinkra garanciát is vállalunk. Számos referenciával rendelkezünk melyekről fotókat is tudunk küldeni.

 • Balkon tervezés

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt gyors munka, kiválló szakértelemmel!

Épületek teljeskörű kültéri felújításának megtervezése minőségi kivitelezésben. Tapasztalt szakemberek. Felújítás bontással is. Szakembereink kulcs- vagy szerkezetkész kivitelezést biztosítanak. Felújítás. Festés. Ingyenes ajánlatkérés. Generálkivitelezés. Gipszkartonozás. Csatornázás.

 • Balkon tervezés

  9600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors precíz munkavégzés szuper áron. Csak ajánlani tudom.👍

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök balkon tervezés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Balkon tervezés: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán a balkon tervezés átlagos díja 400 - 800 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi véleményeket?

Tatabányán a balkon tervezés szolgáltatáshoz már 26 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BALKON TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk építészmérnökt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: balkon tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

A jó építészmérnök pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: építészmérnök?

Ha egy megbízható építészmérnök segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A balkon tervezés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas