Teljes körű télikert tervezés Tatabányán. Az Ön igényeire szabva!

Kertépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb kertépítőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 34 kertépítő közül, 6100-11400 Ft/m3 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a télikert tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Tatabányán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 kertépítő most online

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a télikert tervezés Tatabányán?

6100 - 11400 Ft/m3

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb kertépítők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Professzionális 3D látványtervek belsőépítészeti kivitelezés bemutatásához, értékesítéshez. Aprólékos anyagkialakítás, tökéletes bevilágítás, óriási burkolat és bútor gyűjtemény.

 • Télikert tervezés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Többször elégedetten jártam ott.

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging. Ingyenes igényfelmérés konzultációval személyesen.

 • Télikert tervezés

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Reasonably priced service, the guy who runs the businness is very knowledgeable. Recommemded without any doubt.

Kifogástalan anyaghasználat, minőség és luxus kivitelezés. Kérjen ajánlatot! Egyedi és extrém ötletektől sem riadunk vissza. Alkalmazkodunk igényeihez. Rugalmasság, flexibilitás. Teljes kivitelezés. Közös tervezés.

 • Télikert tervezés

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pontosak, megbízhatóak, évek óta Őket kérem. Hajdú bojler szakszerviz, eredeti alkatrészekkel, komoly szaktudással rendelkeznek! Ajánlom!

Lakberendező és építészmérnök vagyok.Vállalási területeim:belsőépítészeti, lakberendezési tervezés, kivitelezés, 3D látványtervezés, helyszíni tanácsadás, bútortervezés és kivitelezés, költségvetés összeállítása és az ezzel összefüggő munkák pl. szellőztető rendszerek, villanyszerelés, gépészet szervezése és kivitelezése.

 • Télikert tervezés

  11100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Rugalmas, segítőkész hozzáállás, minőségi munka. Köszönöm!

Víz-, fűtés-, légtechnika-, légkondicionáló rendszerek kivitelezése, korszerűsítése. Teljeskörű gépészeti kivitelezés a tervezéstől egészen a rendszerek beüzemelésig. Rendszerek kiépítése. Teljekörű szolgáltatás. 15+ év szakértelem. Tervezés. Kivitelezés.

 • Télikert tervezés

  10200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Rendes fickó, ért hozzá. Köszönöm a segítségét.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kertépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kertépítő télikert tervezés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Télikert tervezés: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a télikert tervezés átlagára 5600 - 10500 Ft/m3. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós értékeléseket?

Tatabányán a télikert tervezés szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kertépítőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÉLIKERT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kertépítő?

Egy kertépítő a következő feladattal kereshető meg: télikert tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi kertépítő segítségét?

Egy jó kertépítő a télikert tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha kertépítőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas