Udvar tervezés Tatabánya területén!

Kertépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kertépítőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 34 kertépítő közül, 15200-28500 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a udvar tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Tatabányán környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 kertépítő most online

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Dezső

Dezső

Ma is elvallalom.

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az udvar tervezés Tatabányán?

15200 - 28500 Ft/óra

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb kertépítők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. két évtizedes tapasztalat. magas minőség kedvező ár. nemzetközi referenciák.

 • Udvar tervezés

  11800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Minden rendben volt.Másoknak is ajánlom.

Tamás
egy éve

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging. Ingyenes...

 • Udvar tervezés

  6600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Szép munka..Árban is kedvező...🙂

Világítástervezés és kivitelezés költséghatékony megoldásokkal és garanciával. Teljes körű világítástechnikai szolgáltatások épületüzemeltetők és karbantartók részére.

 • Udvar tervezés

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Lehúzás nagyon, hibásan dolgoznak

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Exkluzív design. Professzionális tervezés. Nemzetközi trendek. Bényei István építész.

 • Udvar tervezés

  11000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Egy korrekt autószervíz

Világítási szaktanácsadás vagy akár kivitelezésre kész beltéri terv készítése. Vedd igénybe világítás tervezési szolgáltatásunkat a minden igényt kielégítő eredményhez.

 • Udvar tervezés

  6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Sikerült rövid időn belül fogadniuk. Rugalmasan és korrekt módon intézték a klímatöltést. Pontosan becsülték meg a várható költséget. Végig kedvesek voltak. Szuper hely :)

Nimród
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kertépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kertépítő udvar tervezés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Udvar tervezés: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán az udvar tervezés átlagára 12600 - 23600 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - hogyan válasszunk Tatabányán?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kertépítőt Tatabányán?

Most 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést UDVAR TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertépítő?

Egy kertépítő a következő munkával bízható meg bátran: udvar tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi kertépítő segítségét?

Egy profi kertépítő az udvar tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha kertépítőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas