Út tervezés Tatabánya területén!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 27 építészmérnök közül, 201300-377400 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a út tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Tatabányán környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 építészmérnök most online

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az út tervezés Tatabányán?

201300 - 377400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. családi ház felújítás. felújítás. tervezés.

 • Út tervezés

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Profi, precíz munka és remek csapat!! A kocsi szebb lett mint újkorában, sorra dícsérik a végeredményt. Csak ajánlani tudom, ennél elégedettebb nem is lehetnék! Such a professional, precise work and great team!! The car is better than ever, I can only recommend them, could not be more satisfied with the quality, speed and work ethic they stand for!!

Költséghatékony energiafelhasználás smart home rendszerrel. Terveztesse meg velem!

 • Út tervezés

  10700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Jól gyorsan pontosan dolgoznak.

Több évtizedes pedagógusi pálya után nyílt alkalmam a szenvedélyemet immár professzionális szakmai szinten elsajátítani. Lakberendezőként boldogan tervezek akár konyhákat, akár egyes helyiségeket, csak úgy, mint komplett lakásokat, házakat. Örömömre szolgál, ha az emberek lakókörnyezetét olyanná tehetem, melybe boldogan sietnek haza :-)

 • Út tervezés

  9900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Készséges, pontis, tiszta. Ha valami félreértés adódott abban, hogy mi az elképzelésünk, gyorsan és morgolódásmentesen korrigálta

Norbert
2 éve

A társaság 2009-ben családi vállalkozásként alakult, az ingatlanpiac nyújtotta üzleti lehetőségek kihasználására és mind a mai napig családi irányítás alatt maradt. Kezdetben kizárólag saját beruházások keretében készítettünk design lakásokat, külsős megbízásokat nem vállaltunk. Az idő múlásával és az egyre több megkeresés hatására úgy döntöttünk, hogy bővítjük tevékenységünket és külsős megbízásokat is vállalunk lakberendezés, belső építészet és generál kivitelezés terén. Igyekszünk a megbízóink minden igényét kielégíteni magas fokú minőség iránti törekvésünkkel és maximalizmusunkkal. Minden megkeresésre egyedi árakat szabunk, hisz minden munka különböző, minden megrendelő eltérő preferenciákkal rendelkezik amihez mi legjobb tudásunk szerint igyekszünk alkalmazkodni. Áraink nem a legolcsóbbak, de nem is kívánunk azok lenni, azonban az elvégzett munka minőségéhez képest ár- érték arányban versenyképesek vagyunk továbbá a munkáinkra garanciát is vállalunk. Számos referenciával rendelkezünk melyekről fotókat is tudunk küldeni.

 • Út tervezés

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt gyors munka, kiválló szakértelemmel!

Épületek teljeskörű kültéri felújításának megtervezése minőségi kivitelezésben. Tapasztalt szakemberek. Felújítás bontással is. Szakembereink kulcs- vagy szerkezetkész kivitelezést biztosítanak. Felújítás. Festés. Ingyenes ajánlatkérés. Generálkivitelezés. Gipszkartonozás. Csatornázás.

 • Út tervezés

  9600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors precíz munkavégzés szuper áron. Csak ajánlani tudom.👍

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök út tervezés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Út tervezés: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán az út tervezés átlagára 161400 - 302700 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Tatabányán az út tervezés szolgáltatáshoz már 27 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Tatabányán?

Most 21 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÚT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk építészmérnökt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt megbíznod ha szükséged van erre: út tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

Egy megbízható építészmérnök pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: út tervezés?

Az Út tervezés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy építészmérnökt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas