Nyomógombos wc tartály szerelése Tatabánya területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Nyomógombos wc tartály szerelés könnyedén és gyorsan Tatabányán! Válassz a 35 vízvezeték szerelő közül, akik közül garantáltan megtalálod a legjobb szakembert! Korrekt árak: 9800-18300 Ft/db, amelyek az adott feladattól függnek. Ne habozz, keresd a Qjob-ot és ossz meg velünk a feladatot, mi pedig azonnal felkeressük a legmegfelelőbb szakembert árajánlatával! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz, hogy biztosan a legjobbat válaszd! És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne vesztegesd az idődet, hívj most és tedd rendbe a wc tartályodat!

5 szakember, aki elvégzi a nyomógombos wc tartály szerelését most online

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Gyula

Gyula

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

10700 - 20100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a nyomógombos wc tartályok szerelését Tatabányán!

Duguláselhárítás szakszerűen Bp és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás, Állapotfelmérés, Hőkamerázás, padlófűtés tisztítás.

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

99%-ban van mindig minden... kiszolgálás viszonylag gyors, ha nem szerelőkkel van tele a bolt...de hát ez ilyen. Ajánlott.

Gábor
2 éve

Az ország teljes területén vállaljuk meglévő kutak javítását, tisztítását, karbantartását. Több mint 10 év tapasztalat, precíz munka. Keressen minket kérdéseivel bátran.

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

4! ....mert lehetne gyorsabb a kiszolgálás.

Attila
2 éve

99% egyezés a Kád Lefolyó. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Kád Lefolyó keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search.

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkészek és van minden. Csak javasolni tudom🤗

János
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Keresel megbízható szakembert a nyomógombos wc tartályod javításához? Rendelj most az Assistannál, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Az egész INGYEN, és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a nyomógombos wc tartály szerelését, nyomógombos wc tartály szerelése közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy cseréljem ki a nyomógombos tartály belső részeit?

A nyomógombos tartály belső részeit cserélni csak az adott termék gyártója vagy szervizpartnere végezheti el. Ajánlott megkeresni a termék gyártóját vagy a hivatalos szervizpartnereket, akik segítenek a megfelelő alkatrészek kiválasztásában és a cserében. Az árak és a szervizelési lehetőségek eltérőek lehetnek a termék típusától és a helyi piaci feltételektől függően.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor szükséges a nyomógombos wc tartály bekötésének módosítása?

A nyomógombos wc tartály bekötésének módosítása akkor szükséges, ha a víznyomás túl magas vagy túl alacsony, vagy ha a tartály nem töltődik megfelelően. Javasolt megoldás lehet a tartályban lévő töltő szelep vagy leeresztő szelep cseréje. Általában ezek a részek 2000-5000 forint közötti áron kaphatóak. Azonban, ha a probléma továbbra is fennáll, ajánlott szakember segítségét kérni.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy tisztítsam meg a nyomógombos tartály töltő szelepét?

A nyomógombos tartály töltő szelepének tisztításához javasoljuk, hogy használjon speciális tisztítószert, például a XX márkájú terméket, amely 2500 forintba kerül. A szelep tisztítása előtt győződjön meg arról, hogy a tartály üres és a szelep teljesen zárva van. A tisztítószert vigye fel a szelepre, hagyja hatni 10-15 percig, majd öblítse le bő vízzel. Ne használjon erős tisztítószereket vagy súrolószereket, mert azok károsíthatják a szelepet.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik nyomógombos tartálymodell a legalkalmasabb?

A legalkalmasabb nyomógombos tartálymodell a Grohe Skate Cosmopolitan 38732000, amelynek ára átlagosan 26 000 forint.

Olvas