WC szerelés Tatabányán gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC szerelés: Válassz 32 vízvezeték szerelő közül, 7800-14600 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a wc szereléshez! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan találj megfelelő szakembert a WC szereléshez Tatabányán! A Qjob-on könnyedén megtalálod a legjobb szakembereket, akik gyorsan és hatékonyan megoldják a problémádat! Válaszd ki a legmegfelelőbb szakembert az általunk kínált 7800-14600 Ft/db árak közül, és élvezd a valós árajánlatokat és véleményeket! Nálunk minden egyszerű és átlátható. Egyszerűen ossz meg velünk a problémádat, és mi azonnal elérhetővé tesszük a Tatabányán környékén dolgozó szakembereinket. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat kérhetsz, mielőtt döntenél. És ami a legjobb, mindezt teljesen DÍJMENTESEN! Ne vesztegesd az idődet, bérelj fel egy szakembert a Qjob-on, és élvezd a problémamentes WC szerelést Tatabányán!

5 vízvezeték szerelő most online

János

János

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

9500 - 17900 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb vízvezeték szerelők Tatabányán!

Csőtörés bemérés, duguláselhárítás, víz, fűtésszerelés

  • WC szerelés

    5500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon zavaró hogy elvileg van egy bejárat illetve kijárat- a kijáraton az emberek fele bejárkál ezzel a sort is megbontva így az alapvárakozási idő 2-3x annyi idő lehet.

György
egy éve

Emésztőgödörhöz, pöcegödörhöz, házi szennyvíztartályhoz természetes megoldás! Bízzon bennünk, bízzon a jótékony baktériumokban! Bármilyen emésztőhöz. Feloldja a zsírokat. Megszűnnek a dugulások. Szilárd anyagot lebontja. Nincs kellemetlen szag.

  • WC szerelés

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Remek gyors kiszolgálás,olcsó

Ferenc
2 éve

Minden típusú kút átfogó tisztítása bármilyen szennyeződés esetén.Országosan.

  • WC szerelés

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Széles árúválaszték, udvarias kiszolgálás!

Sándor
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, wc szerelés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok