Wc lefolyócső szerelése Tatabányán gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC lefolyócső-szerelés: Válassz 34 vízvezeték-szerelőnk közül és élvezd a korrekt árakat! Árak: 6300-11900 Ft/db, amelyek az adott feladat bonyolultságától függenek. Fedezd fel Tatabánya legjobb szakembereit és bízd rájuk a munkát! Az első lépés a Qjob-on keresztül történik, ahol elmondhatod a feladat részleteit. Azonnal kapni fogsz árajánlatokat a szakembereinktől, akik a helyszínen megoldják a feladatot. Profiljaikat összehasonlíthatod, visszajelzéseket olvashatsz és további információkat is kérhetsz, hogy biztonságban érezd magad a döntéseddel. Minden mindez DÍJMENTESEN elérhető! Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

5 szakember most online

Tamás

Tamás

erdekel.

Krisztián

Krisztián

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Tatabányán!

Vízvezeték szerelés, Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás. Hívjon, ha dugulás van! Duguláselhárítás Non-Stop. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Lefolyó duguláselhárítás, Mosogató duguláselhárítás.

  • Wc lefolyócső szerelése

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos ítt sem volt az az alkatrészt amit a másik boltban is kerestem. De itt legalább a szaki felvilágosítást tudott adni arról hogy egy eltünőben lévő alkatrész...

László
2 éve

Szívó-kotrógépes munkákra keres megoldást? Építkezésen vagy az iparban is számíthat ránk! Gázvzeték bontásától a talaj szivattyúzáson át a kotrógépes munkákig segítséget...

  • Wc lefolyócső szerelése

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ha siet az ember,akkor nem biztos hogy jó választás ez a hely. A két raktáros akivel találkoztam, az egyikük szerintem kezdjen el munkahelyet keresni mert ritka nagy bunkó, a másik pedig tényleg kedves segítőkész és tisztelettudó volt.

István
2 éve

Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Minden típusú kazán, cirkó, fűtés javítás, szerelés, csere! Kérjen egyedi ajánlatot.

  • Wc lefolyócső szerelése

    3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkész, rugalmas és gyors kiszolgálás. Amire a házban vagy kertben szükség van, az itt mind kapható!

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc lefolyócső szerelése közben Tatabányán