WC csésze beépítése Tatabányán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC csésze beépítése? Válaszd a Qjob-ot! Bérelj fel a legjobb szakembereket Tatabányán és környékén, 4900-9200 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz a 34 vízszerelő közül. Nem tudod, hogyan kezdd? Oszd meg velünk a problémádat és mi megoldjuk! A szakembereink árajánlattal fognak felkeresni, hogy rögvest el tudják végezni a munkát! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és legyél biztos a munka minőségében! A szolgáltatásunk DÍJMENTES, így kockázatmentesen kipróbálhatod! Árak: 4900-9200 Ft/db, attól függően, hogy melyik szakemberrel dolgozol együtt és milyen típusú WC csészét szeretnél beépíteni.

5 szakember most online

László

László

Ma is elvallalom.

Richárd

Richárd

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

8400 - 15800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Tatabányán!

Profi gáz és fűtésszerelés Budapest területén egész évben hívhat 0-24 órában, akár azonnal. Díjmenetes helyszíni felmérés, tanácsadás minden típusú munkára...

  • WC csésze beépítése

    5600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Fűtés, víz, gáz-szerelési anyagok. Készülékek: kazánok, vízmelegítők, konvektorok stb. Udvarias, gyors és szakszerű kiszolgálás. Parkolási lehetőség az udvarban.

József
2 éve

Csőtörés bemérés, duguláselhárítás, víz, fűtésszerelés

  • WC csésze beépítése

    5500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon zavaró hogy elvileg van egy bejárat illetve kijárat- a kijáraton az emberek fele bejárkál ezzel a sort is megbontva így az alapvárakozási idő 2-3x annyi idő lehet.

György
2 éve

Vállaljuk ásott, fúrt kutak, illetve minden típusú kút teljes körű tisztítását! Lehet ásott vagy fúrt kút. Kút tisztítás. Az egész ország területén.

  • WC csésze beépítése

    5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Minden egy helyen, jó áronn.Segitő kész eladók.

Miklós
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc csésze beépítése közben Tatabányán