Wc ülőke magasító felszerelése Tatabánya területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC ülőke magasító felszerelés - Válassz a 36 vízvezeték szerelőnk közül! Korrekt árak - 2600-4800 Ft/db, az ár függ a szolgáltatás mennyiségétől és a szakember tapasztalatától. Találd meg a legjobb specialistákat Tatabányán! Keresel szakembert a Qjob-on, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek a feladat megoldásában! Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket, és élvezd a szakértői szolgáltatásunkat!

5 szakember most online

János

János

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

2700 - 5100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Tatabányán!

Az ország teljes területén vállaljuk meglévő kutak javítását, tisztítását, karbantartását. Több mint 10 év tapasztalat, precíz munka. Keressen minket kérdéseivel bátran.

  • Wc ülőke magasító felszerelése

    3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

4! ....mert lehetne gyorsabb a kiszolgálás.

Attila
2 éve

Csőtörés bemérés, duguláselhárítás, víz, fűtésszerelés

  • Wc ülőke magasító felszerelése

    5500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon zavaró hogy elvileg van egy bejárat illetve kijárat- a kijáraton az emberek fele bejárkál ezzel a sort is megbontva így az alapvárakozási idő 2-3x annyi idő lehet.

György
2 éve

Szívó-kotrógépes munkákra keres megoldást? Építkezésen vagy az iparban is számíthat ránk! Gázvzeték bontásától a talaj szivattyúzáson át a kotrógépes munkákig segítséget...

  • Wc ülőke magasító felszerelése

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ha siet az ember,akkor nem biztos hogy jó választás ez a hely. A két raktáros akivel találkoztam, az egyikük szerintem kezdjen el munkahelyet keresni mert ritka nagy bunkó, a másik pedig tényleg kedves segítőkész és tisztelettudó volt.

István
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc ülőke magasító felszerelése közben Tatabányán

Népszerű szolgáltatások Tatabányán