Falba építhető wc tartály javítása Tatabánya szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Falba építhető wc tartály javítása? Válassz 33 vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak: 5200-9800 Ft/db. Találd meg a legjobb szakembert Tatabányán! Keresed a tökéletes szakembert, de nem találod? Ne aggódj, a Qjob segít! A Tatabányán környezetében elérhető 33 vízvezeték szerelő közül választhatsz, akik korrekt árakat kínálnak a falba építhető wc tartály javításra. Az árak 5200-9800 Ft/db között változhatnak, amelyek az adott feladattól függnek. Nem tudod, melyik szakember lenne a legmegfelelőbb az elvégzendő munkához? Nincs probléma! Az oldalon összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megnézheted a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz tőlük. Ne várj tovább, találd meg a legjobb szakembert Tatabányán, és oldd meg a problémát! A Qjob szolgáltatása díjmentes, így semmi nem állhat az útjába a tökéletes megoldásnak.

5 wc tartály javítója most online

Zoltán

Zoltán

erdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

7600 - 14300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartály javítók Tatabányán!

Ideális megoldása hibás csövek felújítására vagy csövek közti méretváltozás esetén is. Földben, falazatokban futó csőrendszerek bontás és feltárás nélküli javítása. Budapest és Pest megyében. Garanciális munkavégzés. Kedvező ár, precíz munka.

  • Falba építhető wc tartály javítása

    6000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Első alkalommal megkaptam amit akartam,pedig sok másik helyen nem is értették mit keresek vagy azt mondták hogy ilyen nekik nincs is. Normális volt a kiszolgálás is. Visszatérek ha szükségem van bármire is.

Ferenc
2 éve

Műszeres Szivárgás Keresés Nyomás vesztesség okának kivizsgálása Megszüntetése. Garancia. Rendszerátmosás. Hatásfok Növelés Adalékos Kezelés Bontás nélküli...

  • Falba építhető wc tartály javítása

    3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Tisztelt vezetöség Én érdeklödni szeretnèk,h mint magán szemèly csinálom a vizszerelést,villanyszerelést ha esetleg nemtudok elmenni az anyagér akkor telefonon vagy e-mailban tudok rendelni és postán kitudják Nekem hozni és hány nap alatt ér ide az az anyag amit renderek?? Bocsánat a sok kérdésért,de szeretnék mindenell tisztaba lenni mert hallotam jo hireket ami megtetszet!! elöreis köszönöm a válaszukat további szép napot!

Zoltán
2 éve

Az ország teljes területén vállaljuk meglévő kutak javítását, tisztítását, karbantartását. Több mint 10 év tapasztalat, precíz munka. Keressen minket kérdéseivel bátran.

  • Falba építhető wc tartály javítása

    3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

4! ....mert lehetne gyorsabb a kiszolgálás.

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály javító szolgáltatást és találd meg az ideális, ellenőrzött szakembert percek alatt! Az árajánlatok pedig INGYENESEK és kötelezettségmentesek. Ne kérdés, rendelj most!

Egy wc tartály javítója, falba építhető wc tartály javítása közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen wc tartálytakarók és díszburkolatok állnak rendelkezésre?

A wc tartálytakarók és díszburkolatok széles választéka áll rendelkezésre a piacon. Népszerű márkák közé tartozik a Geberit, amelynek tartálytakarói általában 15 000 és 30 000 forint között mozognak. A díszburkolatok szintén számos formában és anyagban elérhetőek, például a kerámia burkolatok 5 000 és 20 000 forint közötti áron vásárolhatóak meg. Ajánlom, hogy előzetesen mérje fel a rendelkezésre álló helyet és igényeit, hogy a legmegfelelőbb termékeket választhassa.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes falba építhető wc tartályt választani?

A falba építhető wc tartályok praktikus és helytakarékos megoldást jelentenek a fürdőszobákban. Az ilyen tartályok lehetővé teszik, hogy a wc-csésze a falba építve legyen, így a helyiség tágasabb és könnyebben tisztán tartható lesz. Emellett a falba épített tartályok általában csendesebbek és hatékonyabbak is, mint a hagyományos álló tartályok. Árak tekintetében a Geberit Sigma 12 cm-es falba építhető wc tartály ára általában 50-60 ezer forint körül mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért nem ajánlott hosszú ideig halogatni a wc tartály javítását?

Azért nem ajánlott hosszú ideig halogatni a WC tartály javítását, mert a folyamatos vízcsepegés nem csak a vízszámlát emeli, hanem hosszabb távon akár a tartály és a WC csészéje károsodásához is vezethet. Egy átlagos WC tartály javítása általában 10 000-15 000 forintba kerül.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor kell felhívni egy szakembert, ha a wc tartály problémás?

Ha a wc tartály nem töltődik megfelelően, vagy ha túl sokáig töltődik, akkor ajánlott felhívni egy szakembert. Egy WC tartály javítása általában 15 000-20 000 forintba kerül.

Olvas