Vízbekötés Tatabánya területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Vízbekötés? Ne keresd tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb szolgáltatásbeszerelőket! Válogass 35 szakember közül, árak 6 500-12 200 Ft/alkalom között. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. Tatabányán bérelj fel szakembereket a vízbekötéshez, és élvezd az eredményt! Ha nem tudod, hogyan kezdj neki, csak add meg a feladatot, és az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz. Minden mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, próbáld ki most!

5 vízvezeték-szerelő most online

István

István

Sok tapasztalatom van

Richárd

Richárd

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

4900 - 9200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Tatabányán!

Ideális megoldása hibás csövek felújítására vagy csövek közti méretváltozás esetén is. Földben, falazatokban futó csőrendszerek bontás és feltárás nélküli javítása.

  • Vízbekötés

    4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Pont megéri ma az 1 csillagot.De tegnapelőtti vásárlások során mely ráadásul 3xszor gyorsabb volt,annak a kiszolgállásnak viszont 7 csillagot adnák.Az àrak szeszèlyesek mint egy öreg hölgy.Ajànlom a menedzsment figyelmébe!

István
2 éve

Hívjon most és külön kedvezményt kap! Womás csatornatisztítás, mosás, duguláselhárítás.

  • Vízbekötés

    6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkészek, bár néha nehezen értik meg mire is van szükségem pontosan (vagy én magyarázom rosszul). Legutóbb zárás előtt 5 perccel értem csak oda, de nem akadékoskodtak (sőt gyorsított tempóban) szolgáltak ki :) - mindig így kellene.

László
2 éve

Víz-, gáz-, fűtés-, légtechnika-, légkondicionáló rendszerek kivitelezése, korszerűsítése. Az épületgépészeti kivitelezést Budapesten, Pest megyében és vonzáskörzeteiben. Tervezés, kivitelezés. Profi kivitelezés. Gyors ajánlatkérés. Több éves tapasztalat.

  • Vízbekötés

    3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Hatalmas termékválaszték, szakképzett eladók, gyors kiszolgálás. Ja és itt dolgozom. :P

Péter
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szolgáltatásbeszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, vízbekötés közben Tatabányán