Minőségi vízvezeték javítás Tatabányán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték javítás? Válassz a legjobbak közül! Bérelj fel szakembereinket Tatabányán, és élvezd az 5700-10700 Ft/db áron kínált valós árajánlatokat és véleményeket! Mi a Qjob-on megkönnyítjük a dolgodat: oszd meg velünk a feladatot, és szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy megoldhassák a problémát! Profiljaikat összehasonlíthatod, visszajelzéseiket tanulmányozhatod, és további információkat kérhetsz tőlük, mielőtt döntesz. Az egész DÍJMENTES! Ne habozz, válassz minket a legjobb vízvezeték javításért Tatabányán!

5 vízvezeték javítás szakember vagy szakember vízvezeték javításra most online

Viktor

Viktor

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

6500 - 12200 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb vízvezeték javítás szakemberek vagy szakemberek vízvezeték javításra Tatabányán!

Műszeres Szivárgás Keresés Nyomás vesztesség okának kivizsgálása Megszüntetése. Garancia. Rendszerátmosás. Hatásfok Növelés Adalékos Kezelés Bontás nélküli...

  • Vízvezeték javítás

    3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Tisztelt vezetöség Én érdeklödni szeretnèk,h mint magán szemèly csinálom a vizszerelést,villanyszerelést ha esetleg nemtudok elmenni az anyagér akkor telefonon vagy e-mailban tudok rendelni és postán kitudják Nekem hozni és hány nap alatt ér ide az az anyag amit renderek?? Bocsánat a sok kérdésért,de szeretnék mindenell tisztaba lenni mert hallotam jo hireket ami megtetszet!! elöreis köszönöm a válaszukat további szép napot!

Zoltán
2 éve

Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és kiszállás a hét minden napján 0-24 órában. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Vízvezeték javítás

    5900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szuper árak jó kiszolgálás

Tamás
2 éve

Vállaljuk ásott, fúrt kutak, illetve minden típusú kút teljes körű tisztítását! Lehet ásott vagy fúrt kút. Kút tisztítás. Az egész ország területén.

  • Vízvezeték javítás

    5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Minden egy helyen, jó áronn.Segitő kész eladók.

Miklós
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj vízvezeték javítás szakembert vagy szolgáltatást még ma! Érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek percek alatt árajánlataikkal. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy vízvezeték javítás szakember vagy szakember vízvezeték javításra, vízvezeték javítás közben Tatabányán