Zománc tisztítása Tatabányán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg zománc felületeit könnyedén és biztonságosan a mi szolgáltatásunkkal! Keresse szakembereinket Tatabányán, és élvezze a gyönyörű, ragyogó mosolyt, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek. Áraink versenyképesek és rugalmasak, így a tisztítás ára függ a felület állapotától és méretétől. Ne habozzon, kérje ajánlatunkat még ma és tapasztalja meg a különleges értéket, amit kínálunk.

5 szakember, aki végzi a zománc tisztítását most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

2000 - 3800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zománc tisztítását Tatabányán!

Az ország teljes területén vállaljuk meglévő kutak javítását, tisztítását, karbantartását. Több mint 10 év tapasztalat, precíz munka. Keressen minket kérdéseivel bátran. Az egész ország területén. Teljes felelősségvállalás. Teljeskörű kivitelezés.

  • Zománc tisztítása

    5200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyors Precíz árúátvétel! Szállító

Viktor
2 éve

Gázkészülékek tisztítása, karbantartása, szerelése, nagy tapasztalattal, jó minőségben. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Zománc tisztítása

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Minden van jó áron

József
2 éve

Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Kérjen tanácsot díjmentesen. Minden gázkészülék, és márka esetén hívhat bennünket!

  • Zománc tisztítása

    5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Szuper tapasztalatú hölgy az eladó, nyugodtan lehet tanácsot kérni, kiválóan összeállítja a szükséges termékeket a munkálatokhoz.

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj zománc tisztító szakembert PERCEKEN belül! Kérj INGYEN és kötelezettségmentes árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakembereinktől! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zománc tisztítását, zománc tisztítása közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik zománc tisztítószert ajánlanád a vízkő eltávolítására?

A legjobb zománc tisztítószert a vízkő eltávolítására az "Ecover Zománc Tisztító" termék ajánlom, melynek ára kb. 1500 forint. Ennek hatékony összetevői segítenek eltávolítani a vízkövet és más lerakódásokat a zománc felületekről, anélkül hogy károsítanák a felületet.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a legjobb módja a zománc tisztításának?

A legjobb módja a zománc tisztításának az, ha használsz egy speciális tisztítószert, mint például a Cif Bathroom Cleaner, amely eltávolítja a makacs szennyeződéseket és vízkövet anélkül, hogy károsítaná a felületet. Ára általában 1500-2000 forint körül van. Fontos azonban, hogy mindig kövesd az adott termék használati utasítását és ne használj durva szivacsot vagy súrolókefét, hogy ne karcolódjon a zománc felület.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb: zománc tisztító spray vagy vízkőoldó?

A zománc tisztító spray hatékonyabb és gyorsabb megoldás a vízkő eltávolítására, azonban általában drágább is. Ha az ár szempont, akkor a vízkőoldó lehet a jobb választás. Azonban ha a hatékonyság és a gyorsaság a fontosabb, akkor érdemes a zománc tisztító spray-t választani. Ajánlom a Cif Power & Shine zománc tisztító spray-t, ami hatékonyan eltávolítja a vízkövet és a szennyeződéseket a fürdőszobában, árban pedig körülbelül 1500 forintba kerül.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a szellőztetés a zománc tisztítása után?

A szellőztetés fontos a zománc tisztítása után, mivel a használt tisztítószerek és a zománcfelületen lévő maradványok mérgező gőzöket bocsátanak ki, amelyek károsak lehetnek az emberi egészségre. Ajánlott legalább 2 órán keresztül szellőztetni a helyiséget, és használni légfrissítőt a kellemetlen szagok elkerülése érdekében. A zománc tisztításához ajánlott termék a Cif Zománc tisztító, amely 990 forintba kerül egy 750 ml-es flakonban.

Olvas