Fürdőkád tisztítása Tatabánya területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsd meg fürdőkádat profi szakemberünk segítségével! Válaszd szolgáltatásunkat Tatabányán, és élvezd az élettartam meghosszabbítását és a tiszta, egészséges környezetet. Áraink rugalmasak, a tisztítás ára függ a fürdőkád típusától és állapotától. Nálunk megbízható, gyors és hatékony szolgáltatást kapsz, ami garantált elégedettséget nyújt. Ne várj tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot és élvezd a tiszta és friss fürdőkád élményét!

6 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Károly

Károly

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Gyula

Gyula

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

2600 - 5000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Tatabányán!

Az ország teljes területén vállaljuk meglévő kutak javítását, tisztítását, karbantartását. Több mint 10 év tapasztalat, precíz munka. Keressen minket kérdéseivel bátran. Az egész ország területén. Teljes felelősségvállalás. Teljeskörű kivitelezés.

  • Fürdőkád tisztítása

    5200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyors Precíz árúátvétel! Szállító

Viktor
2 éve

Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és kiszállás a hét minden napján 0-24 órában. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Fürdőkád tisztítása

    5900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szuper árak jó kiszolgálás

Tamás
2 éve

Emésztőgödörhöz, pöcegödörhöz, házi szennyvíztartályhoz természetes megoldás! Bízzon bennünk, bízzon a jótékony baktériumokban! Bármilyen emésztőhöz. Feloldja a zsírokat. Megszűnnek a dugulások. Szilárd anyagot lebontja. Nincs kellemetlen szag.

  • Fürdőkád tisztítása

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Remek gyors kiszolgálás,olcsó

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért fontos rendszeresen tisztítani a fürdőkádat?

A fürdőkád rendszeres tisztítása elengedhetetlen az egészséges környezet és a baktériumok és penész megelőzése érdekében. A sok megnövekedett páratartalom miatt a fürdőkád könnyen lehet a penész és a baktériumok fókuszpontja. A megfelelő tisztítási eljárások elvégzése segíti a fürdőkád megőrzését hosszabb időn keresztül és megakadályozza a drága javítási költségeket. Megfelelő tisztítószerek könnyen hozzáférhetők a piacon, például a Cillit Bang Komplett Fürdőszobai Tisztítófolyadék, amely hatékonyan eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a penészt, árban kb. 1500-2000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan kezelhetem a fürdőkád repedéseit?

A fürdőkád repedéseit általában poliészteremulzióval és üvegszálas szövettel lehet javítani. Ez a javítási eljárás kb. 50 000 HUF-ba kerül Magyarországon. Azonban, ha a repedés túl nagy, akkor javasolt lehet az egész fürdőkád cseréje, ami általában 150 000 HUF-tól kezdődik. Ajánlott szakemberre bízni a javítást vagy cserét.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan távolíthatom el a fürdőkád felületéről a vízkőfoltokat?

A legjobb és leghatékonyabb módszer a vízkőfoltok eltávolítására a fürdőkád felületéről egy ecetes oldat használata. Keverj össze 50% ecetet és 50% vizet egy permetezős palackban, majd permetezd a felületre és hagyd hatni 10-15 percig. Ezután alaposan öblítsd le és töröld szárazra a felületet. Ha az ecetes oldat nem hatékony, próbálkozhatsz több agresszívabb tisztítószerrel, mint például a Cillit Bang kádfürdő tisztító, amely általában 1500-2000 forintba kerül egy üveg. Azonban ezeket a tisztítószereket óvatosan kell használni, mivel erős vegyi anyagokat tartalmaznak, amelyek károsíthatják a fürdőkád felületét, különösen azokat, amelyek műanyagból vagy akrilból készültek.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád káva részeit?

A legjobb módszer a fürdőkád káva részeinek tisztántartására egy erős savas tisztítószer használata, mint például a Cif Power & Shine. Ennek ára körülbelül 800-900 forint. Fontos, hogy a terméket használat előtt jól felrázzuk, majd hagyjuk hatni legalább 5 percig, majd alaposan öblítsük le vízzel. Ne használjunk súrolószert, mert az károsíthatja a káva részeket.

Olvas