Kád kibontása Tatabányán a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Bontsa ki kádját szakemberünk segítségével Tatabányán! Válassza szolgáltatásunkat és élvezze a kényelmet, amit az új kád nyújt. Áraink rugalmasak, a díj az adott kád típusától és az elvégzendő munka komplexitásától függ. Az árak 30 000 és 70 000 forint között ingadoznak, azonban pontos ajánlatot csak a helyszíni felmérés után tudunk adni. Ne habozzon, hívjon most és élvezze az új kád nyújtotta pihentető élményt!

5 szakember most online

László

László

A környeken vagyok.

Lóránd

Lóránd

Ingyenes kiszallas.

János

János

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Tatabányán?

8200 - 15300 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek Tatabányán!

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, hibafeltárás. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás, Hibafeltárás.

  • Kád kibontása

    6200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, szakértői kiszolgálás, széles választék.

Gyula
2 éve

Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és kiszállás a hét minden napján 0-24 órában. Maszkban és kesztyűben. Aznapi kiszállás. Kedvező árak. Nyugdíjas kedvezmény.

  • Kád kibontása

    5900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szuper árak jó kiszolgálás

Tamás
2 éve

Emésztőgödörhöz, pöcegödörhöz, házi szennyvíztartályhoz természetes megoldás! Bízzon bennünk, bízzon a jótékony baktériumokban! Bármilyen emésztőhöz. Feloldja a zsírokat. Megszűnnek a dugulások. Szilárd anyagot lebontja. Nincs kellemetlen szag.

  • Kád kibontása

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Remek gyors kiszolgálás,olcsó

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kád kibontása közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet energiatakarékosabbá tenni a felújított kádat?

A legjobb módja annak, hogy energiatakarékosabbá tegyük a felújított kádat, az az, hogy telepítünk egy olyan kádcsapot, amelynek van hideg vizes keverője. Ez lehetővé teszi, hogy a vízhőmérsékletet könnyedén szabályozzuk, és így kevesebb energiát használjunk a melegvíz előállításához. Például a Grohe Eurosmart Cosmopolitan kádcsaptelep hideg vizes keverővel 19 990 forintba kerül.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a penész megjelenését a kád kibontása után?

A penész megjelenésének megakadályozása érdekében javasoljuk, hogy a kád kibontása után használjon speciális penészmentesítő spray-t, mint például a Cillit Bang Penészeltávolító Spray, amely 1099 forintba kerül a Rossmann-ban. Ezen kívül fontos, hogy a fürdőszobát rendszeresen szellőztesse és szárazon tartsa, valamint a kádat alaposan tisztítsa meg és szárítsa ki használat után.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: hidromasszázs berendezés vagy masszázskád?

Az ideális választás attól függ, hogy milyen igényeid vannak. Ha az otthoni kényeztetés a cél, akkor a masszázskád lehet a megfelelő választás, amely általában 100 000-200 000 forintba kerül. Ha azonban a terápiás hatás a cél, akkor érdemes inkább hidromasszázs berendezést választani, amely általában 300 000-500 000 forintba kerül. A hidromasszázs berendezés többféle masszázstechnikát is kínál, mint például a pulzáló vízsugár, amely javítja a vérkeringést és csökkenti az izomfeszültséget.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül egy kád kibontása és cseréje?

Egy kád kibontása és cseréje általában 50 000-80 000 forintba kerül, azonban a pontos ár függ a kád típusától, az elérhetőségétől és a szakember díjától is. Ajánlott szakemberrel dolgozni, hogy biztos legyen a minőségi munkavégzés.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Tatabányán