Asztali telefon javítás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 telefon szerelő közül! Korrekt asztali telefon javítás árak — 5000-9300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Tatabányán közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 telefon szerelő most online

József

József

Еrdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Andor

Andor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az asztali telefon javítás Tatabányán?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Magyarország legnagyobb alkatrész készletével rendelkezünk (több, mint 30 millió Ft értékben), épp azért, hogy a szervizfolyamatok idejét minimalizálni tudjuk. Ez fontos az ügyfél és a mi szempontunkból is.

Szerviz szolgáltatásunk:, vezetékes telefon javítás, telefon kijelző csere, törött telefon kijelző javítás, telefon újratelepítés, vezetékes telefon javítás

  • Asztali telefon javítás

    6100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Tökéletes mesterember. Az ő ügyének szakembere. Ajánlom őt.

Tisztelt megrendelők! Gsm szerviz, mobiltelefon javítás, mobiltelefon szerviz gyorsan szakszerűen. Mi kizárólag gyári vagy neves gyártók kiváló minőségű alkatrészeivel és tartozékaival foglalkozunk, ha olcsó használhatatlan termékeket keres melyekkel tovább szennyezi a világot akkor rossz helyen jár !

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon akkumulátor csere, képernyő csere, telefon üvegcsere, kijelző csere, telefon szoftver javítás

  • Asztali telefon javítás

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A javítás gyors és magas színvonalú volt. profi a munkájában.

Tatabánya dolgozom, megyében is! Van Budapesten telefon szerviz ahol nem kell napokat/heteket várni, hogy egy javítás elkészüljön, mint azt fentebb említettük, saját készletből dolgozunk, így a legtöbb szolgáltatásunk 1 órán belül el tud készülni. Azonnal raktáron vannak az alkatrészek, hogy a leggyorsabban készüljenek el a telefon javítások.

Szerviz szolgáltatásunk:, huawei akkumulátor csere, telefon pixelhiba javítás, samsung akkumulátor csere, telefon kijelző javítás, telefon kijelző javítás

  • Asztali telefon javítás

    3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan, időben elkészült, nagyszerű szakember a szakmájában! Ajánlom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő asztali telefon javítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Asztali telefon javítás: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán az asztali telefon javítás átlagos ára 5400 - 10200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles véleményeket?

Tatabányán az asztali telefon javítás szolgáltatáshoz már 12 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 9 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ASZTALI TELEFON JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő a következő feladattal kereshető meg: asztali telefon javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy jó telefon szerelő az asztali telefon javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: asztali telefon javítás?

Az Asztali telefon javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy telefon szerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas