Led tv törött kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Tatabányán és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 tv szerelő közül! Korrekt led tv törött kijelző javítás árak — 5100-9600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Tatabányán környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 tv szerelő most online

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Endre

Endre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a led tv törött kijelző javítás Tatabányán?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

TV szerelő közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik TV szerelés területén. Hibabejelentést és TV szerelést a hét minden napján, akár hétvégén is vállalok. A kapcsolatfelvételt követően akár aznapi kiszállással dolgozok. A legtöbb hibát a lehetőség szerint a helyszínen javítok, de ez nem minden esetben lehetséges. Ha a helyszíni javítás nem lehetséges, akkor a TV készülék szervízbe szállítását, rövid határidővel történő javítását és haza szállítást is vállalom. Televízió, LCD TV, LED TV, Plazma TV és Smart TV helyszíni javítása, garanciával!
  • Led tv törött kijelző javítás

    5000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A képernyővel kapcsolatos szokatlan problémát gyorsan és jó minőségben oldották meg. Most már van egy mesterünk a videóberendezésekkel kapcsolatos problémák megoldására. Mindenkinek ajánlom!

Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervizbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesem megoldjuk. A kiszállást, valamint a javítást is próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani.
  • Led tv törött kijelző javítás

    4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan cselekedett, és a probléma megoldódott. Távolról diagnosztizálta a televíziómat, és igaza volt. 3 hónap garanciát adott.

Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal készséggel állok az Ön szolgálatára. A készülékek javítása a helyszínen, vagy beszállítással a műhelyben történik. Hazai és külföldi gyártmányu készülékeket egyaránt javítok, korrekt áron garanciával. A végzett munkára és a beépített alkatrészre garanciát vállalok ! Villámcsapás, beázás, túlfeszültség okozta meghibásodások javítása, biztosítók részére szakvéleménnyel, indokolt esetben selejtezési javaslattal. Ügyfeleim problémáit gyors reagálással, maximális szakmai felkészültséggel, kiválló minőségben, a lehető legoptimálisabb ár-érték aránnyal oldom meg. Javítás esetén a KISZÁLLÁS ÉS A BEVIZSGÁLÁS DÍJTALAN
  • Led tv törött kijelző javítás

    3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű mesterember! Az ember egy igazi ász abban, amit csinál. Gyorsan dolgozott, magas színvonalú és elfogadható árat számolt fel. Csak ajánlani tudom, hogy hozzá menjek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő led tv törött kijelző javítás közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Led tv törött kijelző javítás: mennyibe kerül Tatabányán?

Tatabányán a led tv törött kijelző javítás átlagos ára 6700 - 12600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi véleményeket?

Tatabányán a led tv törött kijelző javítás szolgáltatáshoz már 10 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok tv szerelőt Tatabányán?

Jelenleg 8 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LED TV TÖRÖTT KIJELZŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok tv szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tv szerelőt hívnod ha a következőre van szükséged: led tv törött kijelző javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi tv szerelő segítségét?

Egy jó tv szerelő a led tv törött kijelző javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: led tv törött kijelző javítás?

A led tv törött kijelző javítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy tv szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas