Mosógép bekötés: erre van szükséged Tatabányán és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 6 mosógép szerelő közül! Korrekt mosógép bekötés árak: 4800-9000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Tatabányán környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 mosógép szerelő most online

Lajos

Lajos

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

György

György

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötés Tatabányán?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Olasz és Magyar elektromos vizmelegítők javítása - cseréje és karbantartása. Gyors, minőségi szolgáltatás garanciával. Hívjon most! Bojler javítás, szerelés. Gázkészülékek cseréje. Bojler karbantartás. Bojler csere.

 • Mosógép bekötés

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A készülék hibájának elmondása alapján megállapították hogy WiFi antenna hibás a készülékem, amit cserélni kell. Nem értettem mert mondtam ha egy bizonyos ponton megfeszítem a készüléket akkor jó. Én érintkezési hibára gyanakodtam. Mondták 1.5 óra múlva jöhetek érte. Fél óra múlva SMS kész a teló. Azzal fogadnak kicserélték, de nem lett jó. Ha gondolom egy húzós ősszegért alaplapot cserélnek benn mert az a baja. Addig is mivel nem jó a készülék 5000 forint bevizsgálási díjat fizessem ki. (másnap egy B.P.-i szervízben megjavították az érintkezési hibát pár 1000 forintért)

Péter Nagy
egy éve

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! 20 éves tapasztalat. Gyors kiszállás. Telefonos...

 • Mosógép bekötés

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Ért a hegesztőgépekhez , meg tudta javítani.

Tatabánya dolgozom, megyében is! Gond van a bojlerrel? Mi megoldjuk! Gyors, minőségi szolgáltatás garanciával. Hívjon most! Nincs meleg víz? Mi megoldjuk a problémát rövid időn belül, garanciával. Kedvező áron.

 • Mosógép bekötés

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Gyors és profi munka

István vagyok. Hűtő fűtő klímaberendezések karbantartásában, tisztításában, javításában profik vagyunk.

 • Mosógép bekötés

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Én is Elektrolux termékkel fogok hozzájuk fordulni. Kiváncsi leszek az 1-2 nagyon jó minősítés, vagy a sok rosszabb jön be. Előre kijelentem, nem fogok új terméket vásárolni. Az értékelés az árlagot tükrözi.

Tatabánya dolgozom, megyében is! Gyors és minőségi szolgáltatás. villanybojler szerelés, rejtett költségek nélkül. Szakszerű...

 • Mosógép bekötés

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Én min. 10e ft-os javításra tippeltem, így meglepett amikor úgy adták vissza a gépet hogy tönkrement a tápkábel, használjak másikat. Ezt nevezem korrekt hozzáállásnak, hiszen simán kicserélhették volna mellé legalább a kondit, hogy meglegyen a haszon, és még én se éreztem volna lehúzva magam.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő mosógép bekötés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötés: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán a mosógép bekötés átlagos ára 4300 - 8100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - hogyan választhatunk Tatabányán?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosógép szerelőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 6 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TOYOTA VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok mosógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned ha szükséged van erre: toyota váltó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi mosógép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a toyota váltó felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha mosógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas