Mosógép bekötése konyhába: erre van szükséged Tatabányán és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 vízszerelő közül! Korrekt mosógép bekötése konyhába árak — 4000-7500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Tatabányán környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 vízszerelő most online

Levente

Levente

Еrdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

György

György

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötése konyhába Tatabányán?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Sándor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Rövid, akár egy órán belüli határidővel, Élettartam- és árgaranciával. Minőségi Alkatrészek. Árgarancia. Magas szakértelem. Szerviz futár. Élettartam Garancia. Akár 1 Órán Belül.

 • Mosógép bekötése konyhába

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Gyors volt és minden jó. Csak egy pici alkatrészért is elkérik az 1990 közbe levélben ellehetne küldeni.

Üdvözlöm a profilomon. Legyen szó DeLonghi, Jura, Krups, Philips vagy Saeco kávégépről. Mi megjavítjuk! Több mint 20 éve foglalkozunk kávégépek szervizelésével. Segítségünkre számíthat! 20 éves tapasztalat. Szervizelés pár nap alatt. Budapesti szerviz. 6 hónapos garancia.

 • Mosógép bekötése konyhába

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Én is csak ajánlani tudom! Korrekt ár és gyors javítás.

Kedves érdeklődő! Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és épületgépészet. Díjmentes árajánlat kalkuláció, kötelezettségek nélkül. Szakszerű felmérés. Pontos határidők.

 • Mosógép bekötése konyhába

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Ezekbol kiindulva most valószínűleg inkább veszek rá egy 2000-rest mashol, mielőtt még újra leesne, és inkább nem is gondolok arra az 5000res penzkidobasra...

Tisztelt megrendelők! Diahívás, mozifilmhívás, 8 és 16 mm film, mozgókép digitalizálás, roll film, dobszkennelés

 • Mosógép bekötése konyhába

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Eszméletlen kedves, korrekt srácokat ismertem meg személyükben. Nagyon segítőkészek, gyorsak voltak. Remek élménnyel távoztam egy kisebb, a géming világban töltött beszélgetés végeztével.

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Ingyenes helyszíni felmérés, tapasztalt, megbízható szakemberek és rövid határidők!

 • Mosógép bekötése konyhába

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon korrekt!! Csak jó tapasztalatom van!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosógép bekötése konyhába közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötése konyhába: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a mosógép bekötése konyhába átlagos díja 6400 - 12000 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós értékeléseket?

Tatabányán a vw golf 5 váltó felújítás szolgáltatáshoz már 13 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok vízszerelőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VW GOLF 5 VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy vízszerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: vw golf 5 váltó felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi vízszerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a vw golf 5 váltó felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha vízszerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas