Mai graph art állás, feladat

Weboldal arculatának tervezésére van szükségem

Üdv, egy már meglévő honlapot kellene újratervezni. Pszichológus vagyok, nincs szükségem nagy lélegzetvételű munkára, azt szeretném csupán, ha minőségibb lenne az arculat. Amit kérek: logo tervezése, névjegykártya design, email és szövegfejléc, web design, website. Kérhetnék erre egy árajánlatot? Köszönöm.

Arculattervezésre van szükségem

Saját kozmetikai vállalkozás internetes (facebook, instagram stb.) megjelenése.

További megbízások munkakeresőknek Tatabányán

Facebook borítókép tervezése business profilra meglévő arculat mellé

Szia! Meglévő facebook business page-hez volna szükségem egy borítókép megtervezésére ami design tekintetében passzol a jelenlegi céglogóhoz és arculathoz, mai napi határidővel. A tartalmi részleteket leírom üzenetben. Kizárólag referenciával rendelkezők megkeresését várom. Köszönöm szépen!

Facebook borítókép tervezése meglévő arculat mellé

Szia! Meglévő facebook business page-hez volna szükségem egy borítókép megtervezésére ami design tekintetében passzol a jelenlegi céglogóhoz és arculathoz, mai napi határidővel. A tartalmi részleteket leírom üzenetben. Kizárólag referenciával rendelkezők megkeresését várom. Köszönöm szépen!

Kis méretű matricák gyártására volna szükségem nagy tételben

Szia! Két, már meglévő grafikai logohoz volna szükségem kb 4x4 cm, vagy maximum nagyon kicsit nagyobb méretben színes matricákra négyzet, vagy kör alakban. 100-100 db kezdetben minimum. Köszönöm!

Business profil értékelése

Szia! Egy cég facebook illetve google business profiljához keresek valakit aki értékelné a megjelölt díjazásért. Cserébe ha van saját céges profilod, ingyen vissza értékelek oda és qjobra egyaránt. Köszönöm!

Ui ux

Mobil app tervezés, kb 15-20 oldal, küldök inspirációt és kézzel rajzolt tervet

Olasz Kozmetikai márka webdisegn tervezése.Kepanyagok,iconok

Olasz Kozmetikai márka weboldal tervezése.Kepanyagok,iconok

Logó tervezőt keresek

Unas webshophoz szeretnék egy kreatív logót készítettni, a termékkörhöz kapcsolódó karaktert szöveggel ellátva ábrázolva. (a szöveg a domain cím)

Cégarculat tervezése

Olasz Kozmetikai Webshop arculatának megtervezésére keresek tapasztalt webdisegnert,referencia munkát kérek.

Vállalati logó tervezés

Luxus, elegáns, utazási iroda részére, egzotikus utazás. Kizáró színvilág: kék, zöld, menta, mert a honlapunk sem lesz ilyen színű. 50-100eFt-os ajánlatok nem érdekelnek, mert nem kérek a logón kívül semmit.

Logó készítés

Új induló honlapunkhoz keresünk olyan személyt aki munkájára igényes, rendelkezik referenciával, 1 héten belül el tudja készíteni részünkre a logót. Ne jöjjön velünk szembe majd az elkészített logó az interneten. Fontos, hogy elegáns, modern legyen. Utazási iroda részére egy ország bemutatásáról fog szólni a weboldal. Részletekkel kapcsolatban keressetek bizalommal.

Ceruzával skiccelt logo megtervezése Illustratorban

ceruzával készült skicc alapján szeretnék terveztetni adobe illustratorban 2 db logót, pár teszt verzióval, 2 db landing shophoz.

Life is Like applikáció fejlesztés

Jó napot kívánok! A social media területén jártas mobil applikáció készítő szakembert keresek hosszú távra, folyamatos fejlesztéssel. Alapkoncepció: Life is Like (LIL) Számos szavazásos, lájkgyűjtős, videó nézős, bekövetős verseny létezik, hazánkban és szerte a világban, ennek katalizátoraként szeretnék készíttetni egy olyan mobil applikációt, ahol a beregisztrált személyek, mint a Life is Like egymást segítő csoport tagjai összefogva hatékonyabb eredményt érnek el. A regisztrálást követően crediteket gyűjthet a tag, azzal, hogy a többi regisztrált tag által feltöltött link felugrik és ott végrehajtja a lájkolást, bekövetést stb., a megszerzett creditjeit pedig úgy tudja felhasználni, hogy az általa feltöltött link pedig másoknál ugrik fel., és azt lájkolják. Ennél a végeredmény sokkal cizelláltabb lenne, ez most csak az alapötlet, amire várom a reakciót. A lényeg, hogy egy igazságos rendszert szeretnék létrehozni, ahol a tagok részére a befektetett energiával egyenértékű ellenszolgáltatás párosul. Ezt szeretném tovább finomítani, most a teljes verziót nem kívánok elárulni, mert az már az üzleti titok kategóriába tartozik és akkor fogom részletesen kifejteni, ha sikerül megállapodnunk a termék fejlesztésében. Várom szíves visszajelzésüket, hogy a projekt megvalósításban részt kívánnak-e venni. Pozitív válasz esetén a következő lépés a részletek megbeszélése és az Önök árajánlatának megtétele. Üdvözlettel: Bánki Károly ** ***-****

Óriásplakát design-készítés

Nem rég indult vállalkozásomat szeretném berúgni egy erős marketing-kampánnyal. Van design-unk bannerekhez, szórólapokhoz stb., ezek alapján szeretnék elkészíttetni egy tervet kültéri óriásplakáthoz.

Lakberendezőt keresek

most épülő 51nm-es lakáshoz keresek belsőépítészt/lakberendezőt. Szigethalmon lenne az ingatlan.

Épitőipari vállalkozásomnak szeretnék logót terveztetni

Szeretnék egy magas felbontású logót melyet több helyen is feltudok használni, autó matricázás, pólóra nyomtatás stb. Szeretném ha Fekete-Narancssárga vagy Fekete-Piros lenne a logó, belső épitészettel foglalkozunk, és Csubri Bau- ként vagyunk bejegyeztetve külföldön. A szin stimmeljen, és legyen köze az épitőiparnak és valamilyen formában a névnek a logoban, ezen kivül teljesen szabad kezet adok.

1,5 órás prezentáció készítése sürgősen

Az első pár dia készen van, hasonló stílusban kell a többit is megcsinálni. Szöveg külön fájlként meg van, és hogy melyik diára mi kerül, valamint a képek nagy része is, azonban 6 kép még szükséges. Összesen 38 dia. A téma: A prefrontális kéreg genetikai elváltozásai és műtéti kezelése A teljes prezentáció 03.25. (szombat) délelőtt 11-re készen kell hogy legyen. Gyorsan átfutom, és délután 15-kor van az előadásom.

IT App logó vagy arculat

Nemzetközi applikáció logójának és-vagy arculatának megtervezéséhez keresünk szakembert. Kérem, csak egy portfóliót küldjön, hosszabb kísérőszöveg nélkül. Önnek is könnyebb és mi az alapján fogunk választani. Fizetés megegyezés szerint, de ha megtaláljuk az emberünket, biztosan meg tudunk egyezni, hogy mindkét fél elégedett legyen. High End és letisztult megjelenés a cél. A munkakezdés előtt NDA aláírása szükséges. Köszönjük!

Tervezze meg a vállalati logót

Autókozmetikával kapcsolatos logó HMCostums felirattal!

Instagram, Facebook és Tiktok arculat

Szeretnék találni egy tapasztalt szakembert, aki segít elkészíteni és megszabni a közösségi média arculatunkat.

Belsőépítész - árajánlatkérés

Kb. 100m2-es fodraszat kialakitasahoz keresnek segitseget.

Egy társkereső alkalmazás design-tervezése

Egy egyszerű, új társkereső alkalmazást szeretnék megterveztetni rövid határidővel. A fejlesztőim már elkezdték az alkalmazás fejlesztését.

Logó tervezőt keresek

Lényegre törő logót szeretnék terveztetni a vállalkozásomhoz. Zöldterület-kezeléssel foglalkozom. Az elsődleges a fűnyírás, de sövénynyírás, metszés, permetezés és szinte minden kerti munka előfordult már. 4 éve foglalkozom ezzel és sosem hirdettem magam, de szeretném ha az autómra nézve mindenki tisztába lenne vele, hogy mivel foglalkozom. Képek, amiket csatoltam ezek tetszenek, de ettől teljesen eltérő is lehet. Szívesen fogadok mindent.

Logótervezésre árajánlatot kérek

Asztrológusként ékszereket, illatokat szeretnék a webshopomban adni a hozzám fordulóknak. Csejenka a webshop neve. Családi az ötlet. Csenge, Jenö és Erika. Közös tetoválásunkat, a spiri vonalat emlékezetes logóban szeretnénk látni. Segitséget szeretnénk kérni, fontos nekünk, hogy jó legyen!

Belsőépítész tanácsadás, ájánlatkérés

Érdeklődni szeretnek hogy ennek a hàznak a lakberendezése kb mennyibe kerulne ?

Qjob-nak egy hódot rajzolni

Rajzolj egy hódot pikácsu stílusban, legyen egyedi, egyszerű, de mégis hódként felismerhető, kék színben. Tapasztalt grafikusok, arculattervezők jelentkezését várom.

Szórólaptervezőt keresek

Nem rég indított businessemhez szeretnék szóróanyagot terveztetni és nyomtatni

Instagram puzzle feed készítése

Szeretnek felepiteni egy uj instagramm oldalt. Az oldalon cipo/ruhatermekek eladas/vasarlasrol fog szolni. Mivel ez a project csak 1-2 honap mulva fog elindulni, ezert egy puzzle feedet szeretnek addig hasznalni.

Az USA-ban szeretnék a webshopomnak nagyobb elérést

A marketing részletekkel meggyűlik a bajom, eddig csak pinteresten hirdetek. Dropshipping webáruházam van, ahonnan csak az USA-ba van kiszállítás. Kevés elérésem volt onnan.

Saját blog logó

Híressé akarok válni egy érdekes blogírás segítségével. Blogomnak szeretnék egy ötletes, egyedi logót, de közben úgy, hogy az ne a nevemet tartalmazza... Várom profik jelentkezését ajánlatokkal.

Lakberendezőt keresek

Konyha-nappali- étkező berendezési terve látványtervekkel

Levélpapír tervezés

Ügyvédi tevékenységhez lenne szükségem levélpapírra. Logom van, a betűtípus adott amit használni szeretnék. Tel: + ** ** *** ** ** E-mail_: ****@*********.**

Rajzost keresek

Egy tetoválás mintáját kéne megrajzolni adott ötletekből.

Logótervezés

Szia! Lukovich Panka vagyok, induló vállalkozásomhoz keresek olyan személyt, aki vektorosan megrajzolja az elképzelt logómat. Ötleteim, kézi vázlataim vannak. Ezeket vagy vektorossá átültetve, vagy tovább fejlesztve kéne megrajzolni. Kooperációra lenne szükségem. Bárkinek érdekel a meglátása, véleménye. A vállalkozásról: házhoz menő kerékpárszerviz. A weblapot összedobtam, csinosítva még nincs, csak az alap: https://www.tisztakerekpar.com/ Olyan ajánlatra lenne szükségem, ahol az elképzeléseim és/vagy javaslataid alapján születik min 2 logó, és van benne változtatási lehetőség (1-2 alkalom). Valamint a megvalósítási idő is fontos. Esetlegesen opcionálisan feláras tételként szerepelhetne névjegykártya, szórólap és matrica terv készítése. Egyszerű, letisztult formákról van szó. Képeket meg tudok majd osztani az öteleteimről illetve azt is, hogy mit miért raknék bele a logóba. Költségkeretet azért nem adok meg, mert nézelődöm, van pár infóm, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen. Mivel én is indulóban vagyok, szivesen dolgoznék együtt olyan emberrel, aki szintén indulóban van. Ha valamire még szükséged van az árajánlat kapcsán, kérlek keress. Szép napot! Panka

Belsőépítész tanácsadás, ájánlatkérés

Környe, 2851 Magyarország

100 nm (2 hàló, 1 nappali-konyha-ètkező, 1 fürdőszoba, 1 mosókonyha, 1 vendégmosdó) átalakítása, konyha-napppali-étkező ablakok cseréje, áthelyezèse, a konyha helyènek meghatàrozása a nyílászárók elhelyezèsèvel. Az egyik hàló (vagy mindkét akár) szűkítése a nappali-konyha-étkező javára.

Logó tervezőt keresek

Egy online tartalomgyártó vállalkozásnak szeretnék logót készíttetni. Modern, letisztult, egyszerű stílusú grafikára lenne szükségem. "Social Ways" névre hallgat a startup.

Teljes autòfòliàzàst szeretnèk

A kocsi egy Lexus Gs 450H 2006os model

Belsőépítész-lakberendezőt keresek

Családi házban lévő nappalit (50m2) és egy gyerekszobát (15m2) szeretnénk belsőleg berendezni, átalakítani, kicsinosítani. Világítás, TV-fal, gyerekszoba bútor, stb. Költségkereten nem gondolkoztunk még, szeretnénk látni a lehetőségeket.

Arculattervezésre van szükségem

CF Pharma kft. gyógyszer-hatóanyag-gyártó cég versenytársak: nemzetköziek ügyfelek: nemzetközi gyógyszercégek kommunikáció tipusa: b2b új arculat, új logo stilusa: üzleti, komoly, minimál

Webdesignert keresek

Olyan oldalt szeretnek mint regebben a www.clanbase.ggl.com volt, illetve a mostani www.esl.com. Erre szeretnek egy teljes arajanlatot. Koszonom.

Egy barber shop teljes arculattát kéne újragondolni. Weboldal, táblák, arculati kézikönyv, névjegykártya. Részletes ajánlatot kérek.

Budapest az üzlet helyszíne. Logo az van. Piros fehér színek tetszenek, modern stílus. 1 weboldal, 1 névjegykártya, 1 ártábla, 1 kinti hangulat tábla, 1 arculati kézikönyv. Ha nem tudod pl a weboldalt megcsinálni, akkor is érdekel az ajánlatod. A shopot szeretnénk kiemelni a felgyülemlett barber shop áradatból. Köszönöm.

Regisztrálj és értesülj azonnal az új munkákról elsőként

Keress 39.400 – 51.500 Ft-ot a Qjob-on a munka elvégzésével

Keress pénzt azzal, amihez értesz

Havonta több mint 2000 megbízás egyéni megrendelőktől országosan

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér graph art állás esetén Tatabányán?
Mennyi a munkadíj: graph art állás? A legtöbb szakember graph art állás esetén Tatabányán feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 2600-5500 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-40000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 20%-kal nőttek.
Hol keressem ezt: graph art állás?
Kapok értesítéseket az új feladatokról?
Milyen információkat kell megadnom kezdésnél?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06